micu_Ovi Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Va salut , Vreu sa-m mochetez woferu de la sistemu 5.1 . Am sa pun mai inintai niste poze ca sa v-a faceti idee despre ce e vorba si apoi pun intrebari . Ma intereseaza sa-mi spuneti cum lipiti voi mocheta pe subwoofere, de care mocheta folositi etc.???? Deci, chestii de astea. Inclusiv, as dori sa-mi spuneti cum imbinati mocheta la marginile subwooferului ? care este procedura ? niste imagini mi-ar fi foarte de folos. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 nimeni nimic?apropo un admin sa corecteze titlu ! merci Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 2, 2009 Administratori Partajează Postat Septembrie 2, 2009 nu a raspuns nimeni ca sa discutat de zeci de ori problema, fa o cautare pe forum si gasesti mocheta auto si prenadez Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 da si toate erau cu fata si spatele bagate mai inatru la mine numa fundu e bagat inauntru deaia nu stiu cum vine mocheta Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Eu am lipit mocheta cu prelandez, la margini am taiat o parte nurmal, am pus prenandez cu o seringa fara ac la imbinari am asteptat cateva minute dupa care am lipit si cealalalta parte si am taiato cu foarfeca. http://i31.tinypic.com/2hmcyld.jpg http://i26.tinypic.com/34edg10.jpg Pe cea din dreapta am lipit aotocolant. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 e misto unde as putea gasi autocolant negru? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Autocolant gasesti pe la toate magazinele care au materiale de constructi, mochete etc. Daca te hotaresti pana la urma sa lipesti autocolant sa cureti bine suprafata inainte de al lipi.(daca se poate deslipeste-l pe cel vechi)Bafta! Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 creca ma duc pe autocolant negru sau albastru ( ca asa mi mobila) nustiu ce sa fac la muchia de sus ca e cam rotunjita Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Se lipeste si la muchia rotunjita dar trebuie sa-l incalzesti cu un uscator de par. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 pai num place ca-s rotunjide ,nu-i estetic creca cu chid de lemn rezolv ce sa fac cu feonu? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Cu feonul incalzeai aotocolantul pt a se mula mai bine pe marginea rotunjita.Da, cu chit de lemn le poti face drepte (si eu tot cu chit le-am dat la boxe) Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 o jumate de zi am umblat dupa autocolant black is nu au nicaeri nu stiti vreun magazin on line?oare cum ar da un bec albastru in incinta ? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Am gasit folie si am facut treaba sa va arat ce o iesit. Am scos surubele Am scos si surubele de la placa cu mufe Am scos partea de jos Rezultatu Am scos tubu Am luat jos autocolantu vechi Am slefuit incinta A iesit cam asa Si rezultatu final mai multe poze http://s395.photobucket.com/albums/pp34/Ovi_666/Reconditionare%20Woofer/ ce se vede pe la colturi nu e gresala de lipire e rumegush si praf . Ma stiu? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Bravo Ovi, vezi ca se poate, a iesit bine. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 urmatoarele incinte pe care o sa le fac eu de la 0 promit ca o sa iasa mai bineeu sunt multumit de ce a iesit si miar place un led albastru in el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum