Ovidanie Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Care dintre noi stia ce este ?vitectorul??? Link spre comentariu
Spitfire Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 In cartea lui Mihai Tanciu&Gheorghe Racz "Ghidul radioamatorului constructor" 1958, Ed. Tineretului, e descrisa chiar si fabricarea diferitelor tipuri de detector, e chiar simpatica, pare din alta epoca istorica...tvitectorul a fost prima tentativa de a incapsula galena, pentru a nu mai avea instabiliatea mecanica bine-cunoscuta. Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Sincer, nu am auzit pîn? acum de ?vitector, dar am ridicat problema la serviciu ?i prin cercul de prieteni.Se pare c? este un model mai vechi de diod? semiconductoare. De asemeni este posibil ca denumirea s? vin? din alt? limb?, cel mai probabil din rus?. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 E un detector cu oxid de cupru Cu2O pe suport de Cu,galena avand formula PbS.Nici eu nu am auzit de denumirea asta dar am citit descrierea din poza si seamana cu cea de aici http://www.btinternet.com/~allan.isaacs/metalrec.html .Aici e si detaliat: http://www.nonstopsystems.com/radio/hel ... cuitry.htm cautati "sirutor". Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Eu zic ca asta a scris unu ce nu a avut ce face cred ca este vorba de autorul rus care i-a zis la transceiver emiceptor si alte denumiri din ham radio. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Parca i-ar sta mai bine la rubrica vintage... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum