Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu procesorul

Mishu_17

Postări Recomandate

Am un calculator cu urmatoarea configuratie : procesor AMD Athlon 64 3200+ socket AM 2 , 1 GB RAM DDR2 , 250 GB hard - disk . Problema e ca de o vreme am observat ca procesorul se incalzeste mai tare decat de obicei , chiar daca la calculator ascult numai muzica in acel moment . Folosesc Core Temp 0.99.5 , pentru a vedea temperatura . Acesta imi arata 45 de grade Celsius la 5 % load . Va rom sa ma ajutati cu niste solutii , calculatorul nu e mai vechi de 5 ani , a fost curatat anul trecut de praf , iar anumite componente (procesorul , placa de baza , placa video) au fost schimbate de vreo 3 ani .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mishu_17

2

• radue

1

• Spitfire

1

• oachy

1

Top autori în acest subiect

La Amd nu are de ce sa te ingrijoreze temperatura asta !!! Ptr siguranta verifica daca nu s-a uscat pasta termoconductoare .......................PS: Daca nu ai caldura in casa si ai un AMD , treci iarna cu bine :da :jytuiyu

Link spre comentariu

La Amd nu are de ce sa te ingrijoreze temperatura asta !!! Ptr siguranta verifica daca nu s-a uscat pasta termoconductoare .......................PS: Daca nu ai caldura in casa si ai un AMD , treci iarna cu bine

Asta era valabil pe vremea raposatului socket A, in prezent nu mai e deloc cazul.Eu am un Athlon3000+, cu 25 grade in camera sta in 29 grade.Procesoarele pe socket AM2 sunt foarte reci, dar in cazul de mai sus pot fi urm. cauze:-lipsa ventilator pe spatele carcasei.Nici cel mai minunat cooler de procesor nu face doi bani, daca e sortit sa recircule aerul cald din carcasa.-pasta termoconductoare "pietrificata" fara pic de ulei siliconic in ea-daca doriti sa n-o mai schimbati anual, cumparati Arctic Silver 5 sau alta pasta de calitate.-nu ati precizat ce temperatura aveti in casa, daca sunt 32 grade, e (aproape)normal sa stea un Athlon 3200+ in 45 grade.
Link spre comentariu

Stai linistit ca nu e nimic periculos. Eu am forjat un AMD Turion 64 X2 de laptoc in asa hal ca temperatura citita de Speedfan imi arata 75 de grade si acuma, dupa curatarea pamantului merge perfect la 45 de grade maxim.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări