Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

site difuzoare>>> http://www.usspeaker.com/

Vizitator themaster

Postări Recomandate

Vizitator themaster
:d Salutare electronistilor,tot cautam azi pe google niste situri despre difuzoare pro (inafara de JBL,DYNACORD,OUTLINE,PAUDIO,etc.) si am dat de un site din america,USSPEAKER si m-am gandit sa va dau o mana de ajutor, aici gasiti aproape toate firmele de renume,ce mai va lamuriti voi! 8)
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• xman

1

• avyrez

1

Vizitator themaster

@neXus_3Iti dai seama maestre ca nu merita sa le cumperi chiar din america,transportul peste mari si tari....te costa cam de 2 ori difuzorul si timpul de asteptare :( ,site-ul l-am postat pentru ca era destul de complet si puteai vedea cam toate firmele de renume si aveai posibilitatea de a alege ce e mai bun(ma refer la faptul ca poti comanda la vecini: :arrow: UNGARIA,GERMANIA,ANGLIA,etc.).De exemplu cauti un subwoofer puternic Kilomax Pro-18A de la eminence face treaba(18'',spl 97dB,8ohmi,frecventa de raspuns 25hz-600hz,putere rms:1250 w),ce mai vreti,sau nu sunteti multumiti si vreti putere totala,luati de aici 21LW1400 de la 18 eighteen sound(21",spl 99dB,8ohmi,frecventa de raspuns 24hz-2khz,putere rms:1500w,putere muzicala:3000w),preturile sunt accesibile la ei dar la noi se cam complica treaba(+taxe).Apropo NeXus_3,ce-i cu site-ul lui DJ DNA,a intrat la apa :d ,ca de cam multisor e la reparat ,gata numai spun nimic ca zic astia ca mi-am scris testamentu aici,numai bine,va salut pe toti.

Link spre comentariu

situl lui DNA nu are absolut nici o problema, doar este in proces de update masiv.Se asteapta momentan date suplimentare pentru a nu modifica din nou situl cand si acelea vor fi disponibile.P.S. Kilomax dupa parerea mea nu este un difuzor tocmai reusit :evil:

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Fii atent aici P-audio sd21 pret:1107.23euro :shock: ,da la noi cat costa ?hai sa va vad 8) :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

588 Euro + TVA
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări