Vizitator themaster Postat Mai 28, 2005 Partajează Postat Mai 28, 2005 Salutare electronistilor,tot cautam azi pe google niste situri despre difuzoare pro (inafara de JBL,DYNACORD,OUTLINE,PAUDIO,etc.) si am dat de un site din america,USSPEAKER si m-am gandit sa va dau o mana de ajutor, aici gasiti aproape toate firmele de renume,ce mai va lamuriti voi! 8) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 28, 2005 Partajează Postat Mai 28, 2005 ce bine ca e in US, numai 300 $ transportul la 2 difuzoare de 18":lol: Link spre comentariu
avyrez Postat Mai 29, 2005 Partajează Postat Mai 29, 2005 vb eu cu finu poate iesi mai ieftin ;) Link spre comentariu
Vizitator themaster Postat Mai 31, 2005 Partajează Postat Mai 31, 2005 @neXus_3Iti dai seama maestre ca nu merita sa le cumperi chiar din america,transportul peste mari si tari....te costa cam de 2 ori difuzorul si timpul de asteptare :( ,site-ul l-am postat pentru ca era destul de complet si puteai vedea cam toate firmele de renume si aveai posibilitatea de a alege ce e mai bun(ma refer la faptul ca poti comanda la vecini: :arrow: UNGARIA,GERMANIA,ANGLIA,etc.).De exemplu cauti un subwoofer puternic Kilomax Pro-18A de la eminence face treaba(18'',spl 97dB,8ohmi,frecventa de raspuns 25hz-600hz,putere rms:1250 w),ce mai vreti,sau nu sunteti multumiti si vreti putere totala,luati de aici 21LW1400 de la 18 eighteen sound(21",spl 99dB,8ohmi,frecventa de raspuns 24hz-2khz,putere rms:1500w,putere muzicala:3000w),preturile sunt accesibile la ei dar la noi se cam complica treaba(+taxe).Apropo NeXus_3,ce-i cu site-ul lui DJ DNA,a intrat la apa ,ca de cam multisor e la reparat ,gata numai spun nimic ca zic astia ca mi-am scris testamentu aici,numai bine,va salut pe toti. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2005 Partajează Postat Mai 31, 2005 situl lui DNA nu are absolut nici o problema, doar este in proces de update masiv.Se asteapta momentan date suplimentare pentru a nu modifica din nou situl cand si acelea vor fi disponibile.P.S. Kilomax dupa parerea mea nu este un difuzor tocmai reusit :evil: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 31, 2005 Partajează Postat Mai 31, 2005 :lol: :lol: :lol: . Ce ziceti de preturile PAudio la distribuitorul oficial pentru Germania ? http://www.intertechnik.de/ Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2005 Partajează Postat Mai 31, 2005 acum nu o sa mai spuneti ca in Romania tate sunt scumpe :wink: preturile la noi sunt mai mici decat in Germania :lol: Link spre comentariu
xman Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Preturile la Paudio s-au rezolvat (sunt mai mici ca la nemti).Mai ramane restul .... :evil: :evil: :evil: :evil:Oh, scuzati, visam cu voce tare :oops: :oops: Link spre comentariu
Vizitator themaster Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Fii atent aici P-audio sd21 pret:1107.23euro :shock: ,da la noi cat costa ?hai sa va vad 8) :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 nu este in oferta, se aduce doar la comanda, oricum ar trebui sa fie mai mic putin pretul.totul tine de politica de vanzari :wink: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Fii atent aici P-audio sd21 pret:1107.23euro :shock: ,da la noi cat costa ?hai sa va vad 8) :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:588 Euro + TVA Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 wow asta da diferenta :o Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum