Bradwarden Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Am si eu un laptop dell LBL P/N:4898T si nu imi merge sunetul,se aude distorsionat;as dori daca ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti ce ar trebui sa ii fac,ce trebuie sa ii cumpar.MultumescP.S Scuze daca postez unde nu trebuie. Link spre comentariu
walyd Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 in primul rind reinstaleaza-i softul placii audio dae pt sistemul de operare pe care il folosesti,i-al de pe net de la fabricant,daca ai facut-oatunci verifica nivelul si regleaza nivelul di soft dai 2 clicuri pe difuzorul din bara si iti apar acale butoane de reglaj,daca si asta ai facut s-ar putea sa ai defect amplificatorul si sa trebuiasca sa te adresezi unui atelier Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Distorsionat adica haraie/face brum, sau se impiedica ca un CD zgariat? Daca se impiedica iti explic eu despre ce e vorba, dar mai tarziu, e mult de scris si trebuie sa plec. Pe scurt downloadeaza'ti DPC Latency Checker si vezi acolo daca apar bare rosii.Apropo, stiu ca e vechi de 2 luni topicul, dar eu m'am chinuit 2 luni pana am rezolvat 100% sunetul pe doua laptopuri HP noi noute. Ulterior am constatat ca TOATE laptopurile noi vin cu probleme la sunet. Ca deh, manelistii "e" surzi oricum, iar oamenii de afaceri nu asculta muzica. Asa'i? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum