Vizitator ionutmarius Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 salut pentru toata lumea.caut si eu un integrat de la comutatorul de la instalatia de gaz la dacie si nu il gasesc pe tot internetu asta cat e de mare.sincer nu sunt chiar priceput in ale electronici dar pe el scrie asa:324 NDOA61Iare 7 pini pe o parte si 7 pe cealalta. sau este LM324 si eu nu imi dau seama?am sa fiu recunoscator cine ma ajuta Link spre comentariu
tranzistor Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Pune o poza cu el,dar sa aiba rezolutie mare. Link spre comentariu
Vizitator ionutmarius Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 nu imi permite sa trimit pozadar e unul micut are cam 1cm lungime si5 mm latime Link spre comentariu
tranzistor Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Pune-o pe www.tynipic.com si sa se vada ce scrie pe el. Link spre comentariu
Vizitator ionutmarius Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 nu se vede ce scrie pe el in poza dar scrie exact ce tiam scris eu mai sus Link spre comentariu
tranzistor Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Categoric lm nu e.Daca ati cautat ndoa61l si nu ati gasit....habar n-am,poate va lamureste cineva care cunoaste mai bine instalatia de gaz. Link spre comentariu
hvoicu Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Are afisaj cu leduri pt nivelul gazului sau doar 2 leduri pt benzina/gaz ?Oricum, din ce am reparat acum cativa ani, unul avea LM324 , altul avea 2 buc LM 339 . Ala cu 324 era turcesc , celalalt nu scria nimic . Eu zic ca ai sanse 90% sa fie fix LM 324 , dar verifica pe cablaj daca se potriveste cu datasheet-ul. Link spre comentariu
Felis Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 chiar este operationalul quad lm 324 folosit acolo asa ca nu te mai obosi sa cauti altceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum