sxnel Postat Mai 28, 2005 Partajează Postat Mai 28, 2005 Am un sagem myX5-2 care merge doar in orange .Cine ma poate ajuta ca sa il pot folosii si in connex fara sa ma jecmaneasca astia de la decodari de 800.000 lei !!! Un cod de deblocare retea sau vre-o alta smecherie, ceva .... orice imi poate folosii nu refuz. Multzumesc anticipat tuturor celor care vor sa ma ajute ! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 28, 2005 Partajează Postat Mai 28, 2005 nu prea se poate,din pacate. Link spre comentariu
sxnel Postat Mai 28, 2005 Autor Partajează Postat Mai 28, 2005 Nici macar daca am cablu de date nu ma puteti ajuta cu "ceva "? Multzumesc de interes gabiz_ro ! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 28, 2005 Partajează Postat Mai 28, 2005 nu prea,e tel mai nou de la sagem si abia acum ceva timp in urma au aparut variantele de deblocare a acestor modele si sunt destul de scumpe.sper sa nu se supere cineva pe aici de cele spuse,ca am mai vazut ca unele chestii de telefonie mobila nu prea sunt acceptate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum