liviu9 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Intrucat e un soft dedicat radioamatorilor m-am gandit ca poate se incadreaza aici subiectul; (daca nu e potrivit rog admin-ul sa stearga);Rulez cu succes EchoLink pe PcLinuxOS (via Wine) ,insa de curand am gasit o "varianta" nativa - EchoLinux. Am instalat acest EchoLinux ,insa nu reusesc sa fac mare lucru cu el (nu reusesc sa ma conectez si nici sa obtin vreun mesaj de eroare sau de alta natura); A mai folosit cineva acest soft? Ce stiu sigur ca pt EchoLink a trebuit sa setez porturile corespunzatoare in router ; stie cineva daca EchoLinux foloseste alte porturi? sau nu completez eu bine fisierele userdata.txt si servers.txt?sau o fi altceva?Mentionez ca nu sunt mare linuxist insa pana acum am reusit sa instalez /rulez cam toate aplicatiile (sau am gasit echivalente native linux) pe care le utilizam inainte in windows; nu sunt destul de evoluat sa lucrez din consola (sper sa reusesc pe viitor) ,dar pana acum mi-au mers cam toate cu "clika-clika" ,cum spunea un linuxist candva despre windows;73yo7hlq Link spre comentariu
liviu9 Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Revin: am reusit sa ma conectez ,vad lista de indicative ,dar nu reusesc sa comunic...nu gasesc nimic legat de microfon (doar 2 butoane ptt si vox care -aparent- nu fac nimic);astept idei...73 de yo7hlq Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum