Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor!!!!

doru3160

Postări Recomandate

Daca-i vorba de Mitica,cel cu care te certi,nu stie decat de injuratura,altfel nu se potoleste :rade: Cat despre sonor,incearca un modul sunet bistandard,si atunci sigur o sa mearga...desi ma indoiesc ,ca si-au dorit copii asa ceva,poate au zis ca e mai bun decat nimic :rade: de regula desenele animate urmarite de ei sunt mai placute color decat alb/negru,da mai stii pacatul ? la cate sunt de-a hoarta in tara asta s-o fi schimbat si mentalitatea la juniori :ras:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

4

• Badman

1

Top autori în acest subiect

in privinta modulului si eu am vorbit serios,modulele de la alb/negru(majoritatea)au fost facute pt norma OIRT,est europeana,acum toate canalele de pe telecablu au sonorul pt norma CCIR,vest europeana,asa ca la modulul existent se face modificare pt a receptiona sonorul in ambele norme(bistandard)

Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin

Mai baiatule postoleste-te odata !Asta este un copil de nici 14 ani care are prostul obicei de a se baga in seama (stiu bine ce vorbesc) pe toate forumurile unde se discuta despe vechituri.Nu-i dati sfaturi ca umbla in tv-ul ala si se prajeste Doamne feri..habar nu are de electronica.Se chinuie el sa minta dar o face prost.Nu stiam ca ai copii de la varsta asta Tudorica...harnic mai esti ?!?! Iti recomand sa nu-ti bagi mainile singur ca te poti curenta si sa nu imprimuti numele proprietarului de Lada de pe forumul Classicar ("knx") ca nu-i frumos.

Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin

Esti simpatic dar pacat ca n-ai parinti sa te supravegheze.

Daca tipul de la care l-ai luat este de meserie apeleaza la el,ar trebui sa-ti garanteze o perioada aparatul..ai grija sa nu te curentezi,nu umbla daca nu sti !!

Link spre comentariu
  • Administratori

Topicul se inchide, cand veti invata sa va purtati cum trebuie am sa-l redeschid, intre timp rog pe cei 2 care s-au facut retardati sa citeasca regulamentul forumului. Mitica e cel mai retardat dintre toti dar el intretine forumul :nebun:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări