doru3160 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Daca-i vorba de Mitica,cel cu care te certi,nu stie decat de injuratura,altfel nu se potoleste Cat despre sonor,incearca un modul sunet bistandard,si atunci sigur o sa mearga...desi ma indoiesc ,ca si-au dorit copii asa ceva,poate au zis ca e mai bun decat nimic de regula desenele animate urmarite de ei sunt mai placute color decat alb/negru,da mai stii pacatul ? la cate sunt de-a hoarta in tara asta s-o fi schimbat si mentalitatea la juniori Link spre comentariu
doru3160 Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Chiar nu ma duce capu' ce-as mai putea spune...da poate ma ajuta colegii de pe forum Link spre comentariu
doru3160 Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 in privinta modulului si eu am vorbit serios,modulele de la alb/negru(majoritatea)au fost facute pt norma OIRT,est europeana,acum toate canalele de pe telecablu au sonorul pt norma CCIR,vest europeana,asa ca la modulul existent se face modificare pt a receptiona sonorul in ambele norme(bistandard) Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Mai baiatule postoleste-te odata !Asta este un copil de nici 14 ani care are prostul obicei de a se baga in seama (stiu bine ce vorbesc) pe toate forumurile unde se discuta despe vechituri.Nu-i dati sfaturi ca umbla in tv-ul ala si se prajeste Doamne feri..habar nu are de electronica.Se chinuie el sa minta dar o face prost.Nu stiam ca ai copii de la varsta asta Tudorica...harnic mai esti ?!?! Iti recomand sa nu-ti bagi mainile singur ca te poti curenta si sa nu imprimuti numele proprietarului de Lada de pe forumul Classicar ("knx") ca nu-i frumos. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Asta explica si de ce s-a luat de Mitica E bine ca ai spus toate astea,aici e tratat in mod egal cu ceilalti,pana se afla,daca se afla. Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Esti simpatic dar pacat ca n-ai parinti sa te supravegheze. Daca tipul de la care l-ai luat este de meserie apeleaza la el,ar trebui sa-ti garanteze o perioada aparatul..ai grija sa nu te curentezi,nu umbla daca nu sti !! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 25, 2009 Administratori Partajează Postat August 25, 2009 Topicul se inchide, cand veti invata sa va purtati cum trebuie am sa-l redeschid, intre timp rog pe cei 2 care s-au facut retardati sa citeasca regulamentul forumului. Mitica e cel mai retardat dintre toti dar el intretine forumul Link spre comentariu
Postări Recomandate