Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem Genius 5.1 5000 final carbonizat

Vizitator andim2u

Postări Recomandate

Vizitator marius_r_1981

În primul rând vă salut şi spun că sunt bucuros să fiu membru activ pe foruml acesta!Am şi eu un 5.1 5000 şi de la un trăznet acelaşi final de care vorbeaţi aici s-a făcut scrum împreună cu diodele redresoare şi 3 condensatori care au explodat(cel puţin atât am descoperit până acum). Aş fi foarte recunoscător dacă are cineva shema electrică a acestui circuit deoarece nu am găsit pe internet ceea ce doresc! Mulţumesc anticipat!

Buna ziua,Nu are nimeni schema pentru genius 5.1. Am si eu nevoie.Multumesc anticipat!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MCDragoos

4

• Stefan

4

• djlove

2

• sorinpavel

2

Top autori în acest subiect

• 10 luni mai târziu...

Buna tuturor! Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva legat de acest TDA 7294 . L-am gasit crapat( efectiv fisurat dar nu carbonizat) am verificat tensiunea de alimentare si este de 38,4 respectiv -38,4 fara TDA montat. Am verificat de asemenea Difuzorul si este ok. Care ar putea fi problema. 7294 se alimenteaza pana la 50 de V deci ma gandesc ca nu de la alimentari a crapat. Poate ca tensiunea sa creasca in sarcina si asta sa fie problema. Tensiunea din secundar in gol este undeva la 28 V

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări