Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 22w

Vizitator razvan3107

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

4

• remus68

3

• EmyRulz

1

• tranzistor

1

Top autori în acest subiect

Vreau sa fac un amplificator de 22w, am un difuzor de 3w

Daca ai grija la volum nu se arde

:ras: E prima gluma buna care am auzit-o azi ! Si cum i-si da seama cind a depasit 3W ?
Link spre comentariu

dai la minim tot si incepi sa dai volumul mai tare pana vrei tu sa dai ! Nu e mare lucru! Remus68 nu vreau sa va jignesc dar nu inteleg de ce ma criticati? :cry: Daca diful are 16Ohmi si amplifu debiteaza 22W in 2Ohmi! Atunci se mai arde? :nebun:

Link spre comentariu

Salut, revin cu inca o intrebare...Vreau sa fac un amplificator de 22w, treaba e ca am un difuzor de 3w... Merge sau se arde difuzorul?

fara suparare,dar,daca pui o astfel de intrebare,e clar cat de functional va iesii amplifu.Ps:de ce tocmai 22w?adica nu 20 nici 25...
Link spre comentariu

mely are dreptate, poti sa pui si un amp de 100W pe un dif de 3W fara probleme. O sa fii surprins cat rezista daca nu ii dai distrosiuni! Muzica nu e semnal sinus(cu sinus il zbori intr-adevar) dar cu muzica e cu totul altceva. Plus de asta te uiti si tu la excursia difului si il auzi ca incepe sa distrosioneze si il dai mai incet.

Link spre comentariu

Acuma, unii mai nepricepu?i, cînd citesc asta, ar putea s? în?eleag? c? au g?sit metoda de a economisi banii ptr difuri. Ar trebui specificat c? în nici un caz nu se poate da volumul mare cu a?a un dif, la un astfel de amplif. Sau se poate da, dac? se limiteaz? drastic gama de frecven?e redat?, undeva la medii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări