Vizitator razvan3107 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Salut, revin cu inca o intrebare...Vreau sa fac un amplificator de 22w, treaba e ca am un difuzor de 3w... Merge sau se arde difuzorul? Link spre comentariu
mely17 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Daca ai grija la volum nu se arde Link spre comentariu
Vizitator razvan3107 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 ok merci furmos Link spre comentariu
remus68 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Vreau sa fac un amplificator de 22w, am un difuzor de 3w Daca ai grija la volum nu se arde E prima gluma buna care am auzit-o azi ! Si cum i-si da seama cind a depasit 3W ? Link spre comentariu
mely17 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 dai la minim tot si incepi sa dai volumul mai tare pana vrei tu sa dai ! Nu e mare lucru! Remus68 nu vreau sa va jignesc dar nu inteleg de ce ma criticati? :cry: Daca diful are 16Ohmi si amplifu debiteaza 22W in 2Ohmi! Atunci se mai arde? Link spre comentariu
remus68 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 unde scrie citi ohmi are difuzorul si ce tip de amplificator construieste,,,, care e critica adusa ? Link spre comentariu
mely17 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 El nu a specificat nimic! Nu avem de unde sa stim ce impedanta are diful si amplifu! Asa ca nu inteleg de ce nu ar merge acel dif cu un amplif mai puternic decat el Link spre comentariu
remus68 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Cind incepi sa cresti volumul, cum i-ti dai seama cind a ajuns la 3W ? Link spre comentariu
tranzistor Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Salut, revin cu inca o intrebare...Vreau sa fac un amplificator de 22w, treaba e ca am un difuzor de 3w... Merge sau se arde difuzorul?fara suparare,dar,daca pui o astfel de intrebare,e clar cat de functional va iesii amplifu.Ps:de ce tocmai 22w?adica nu 20 nici 25... Link spre comentariu
mely17 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Nici cum! Eu folosesc un amplif de 15W 4Ohmi la o boxa de 5W 4Ohmi si nu am probleme deloc dau pana consider ca este de ajuns! Merge asa de aprope de 2 ani! Link spre comentariu
EmyRulz Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 mely are dreptate, poti sa pui si un amp de 100W pe un dif de 3W fara probleme. O sa fii surprins cat rezista daca nu ii dai distrosiuni! Muzica nu e semnal sinus(cu sinus il zbori intr-adevar) dar cu muzica e cu totul altceva. Plus de asta te uiti si tu la excursia difului si il auzi ca incepe sa distrosioneze si il dai mai incet. Link spre comentariu
zal Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Acuma, unii mai nepricepu?i, cînd citesc asta, ar putea s? în?eleag? c? au g?sit metoda de a economisi banii ptr difuri. Ar trebui specificat c? în nici un caz nu se poate da volumul mare cu a?a un dif, la un astfel de amplif. Sau se poate da, dac? se limiteaz? drastic gama de frecven?e redat?, undeva la medii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum