Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

curent pe iesirea de la difuzoare

pavel86

Postări Recomandate

incerc sa repar un amplif grundig. problema e ca pe o parte de amplificare la iesire imi ies 33 volti. era sa imi ard un difuzor. tin sa precizez k finalii bd243 respectiv bd244 sunt buni, la fel si preamplificare. stau pe el de o zii jumate si nu ii dau de cap. va rog sa ma ajutati. multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavel86

2

• bogdan_

1

• zal

1

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Verific? tot ce e prin etajul final, trz prefinali, pilo?i, superdioda, rezisten?ele, condensatori dac? sînt prin vreo re?ea bootstrap... etc. Semiconductorii se verific? în afara montajului.Ce model e, are ?i o schem??

Link spre comentariu

modelul e grundig a4200 mkIIDin pacate nu am schema.prefinalii de pe canalul defect i-am pus ce l bun si merg bine...cred k totusi ma depaseste.ma gandesc la ideea unui service

Link spre comentariu

ai verificat daca ai ambele tensiuni de alimentare disponibile la prefinal, final etc ? se mai intampla ce zici tu si daca pica o alimentare, la tine tensiunea negativa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări