pavel86 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 incerc sa repar un amplif grundig. problema e ca pe o parte de amplificare la iesire imi ies 33 volti. era sa imi ard un difuzor. tin sa precizez k finalii bd243 respectiv bd244 sunt buni, la fel si preamplificare. stau pe el de o zii jumate si nu ii dau de cap. va rog sa ma ajutati. multumesc Link spre comentariu
zal Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Verific? tot ce e prin etajul final, trz prefinali, pilo?i, superdioda, rezisten?ele, condensatori dac? sînt prin vreo re?ea bootstrap... etc. Semiconductorii se verific? în afara montajului.Ce model e, are ?i o schem?? Link spre comentariu
paul14 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Probabil prefinalii sunt arsi si iti deschid la maxim tranz finali. Link spre comentariu
pavel86 Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 modelul e grundig a4200 mkIIDin pacate nu am schema.prefinalii de pe canalul defect i-am pus ce l bun si merg bine...cred k totusi ma depaseste.ma gandesc la ideea unui service Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 ai verificat daca ai ambele tensiuni de alimentare disponibile la prefinal, final etc ? se mai intampla ce zici tu si daca pica o alimentare, la tine tensiunea negativa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum