centeulacent Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Ma puteti ajuta va rog frumos sa identific acest radioreceptor...stiu doar ca este Siera...daca ati mai avut acest aparat sau intamplator aveti schema...as avea si eu nevoie pentru ca are multi condensatori si piese pe care numai inteleg nimic...si sunt crapate....etc Multumiri anticipate Link spre comentariu
centeulacent Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Ma puteti ajuta va rog frumos sa identific acest radioreceptor...stiu doar ca este Siera...daca ati mai avut acest aparat sau intamplator aveti schema...as avea si eu nevoie pentru ca are multi condensatori si piese pe care numai inteleg nimic...si sunt crapate....etc Multumiri anticipate Imi cer mii se scuze am sa revin cu poze....dupa ce am sa imi repar compuperul...Multumesc ! Link spre comentariu
Kosmin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Daca mai cauti pe forum aici la vintage o sa vezi la userul viobio un Siera, poate e ca al tau. Link spre comentariu
centeulacent Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 http://www.flickr.com/photos/41955321@N ... 862323375/ Pozele Multumes frumos kosmin227 insa am cautat pe intreg forumul si pe google si nu am gasit nimic...din pacate...sper sa ma puteti ajuta . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
radianr Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Salut.Seamana cu acesta:[attachment=1]Siera_S145A.jpg[/attachment] Link spre comentariu
centeulacent Postat August 28, 2009 Autor Partajează Postat August 28, 2009 Multumesc frumos ! Am sa revin cu poze cand am sa termin restaurarea acestuia. Link spre comentariu
centeulacent Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Se poate sterge aparatul si-a gasit alt posesor ! Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Se poate sterge aparatul si-a gasit alt posesor !Nu trebuie neaparat sters topicul pt ca are o schema in el, daca l-ai vandut aia e, nu te condamna nimeni.Oricum aici nu suntem la vanzari sa inchidem topicurile la comanda! Link spre comentariu
centeulacent Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Sper sa nu fie cu suparare "kosmin227" dar am crezut ca nu mai este de folos subiectul. Si nici nu se pune problema inchideri topicurilor mele la comanda...nu am vrut sa insinuez asta sub nicio forma doar am crezut ca nu mai este de folos. Tocmai de acea multumesc ca mi-ati atras atentia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum