Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare vlliodor

chorchy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

17

• sonic11

14

• alex20alex

6

• Th3_uN1Qu3

6

Top autori în acest subiect

sunt naspa facute,cu difuri naspa si le cad inaltele ca ciresele din pom.am o cunostinta care vinde asa ceva si dupa ce vinde o pereche are mare vanzare la tweeter-e de rezerva. :da

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator vasilica_20

salut. am eu un prieten care are boxe din firma asta si sunt foarte bune nu te lua dupa toti sunt chiar boxe profesionale ,in caz daca mai cauti date despre ele.pot sa zic ca se aude super bene mai ales la bass.doar inaltele se aud slab. dar poti sa le schimbi cu ceva mai bun.

Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20

ba da am cu ce sa le compar.....sa sti ca nu sunt asa inchis in casa. daca nu ma crezi tatal meu este lautar si are boxe rcf si un amplificator de 3200w si pot sa zic cum se aud .am auzit chiar mai multe boxe decat ai auzit u in viata ta . si in primul rand fiecare isi exprima parerea .si io zic ca vlliodor se aud destul de bine si in spatii inchise si afara. si daca erau chinezarii proaste nu le mai scoteau pe piata si mai ales in o gramada de exemplare :nebun:

Link spre comentariu

vasilica, poti sta linistit, ca am auzit destule boxe. si parerea mea e ca tu ai urechi de tabla daca compari RCF cu chinezariile alea.si partea asta de unde ai mai scos-o? chinezii scot pe piata ce vor ei, cand vor ei, indiferent ca e lucru de calitate, sau ultimul jaf.

daca erau chinezarii proaste nu le mai scoteau pe piata si mai ales in o gramada de exemplare

Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20

nu am urechi de tabla. :ras: sti8 nu vreau sa ma cert cu nimeni. dar zi-mi si mie mai exista ceva pe care sa nu scrie made in china?sunt o gramada de chestii si numai made in china ........akm daca vrei sa iti iei ceva calumea dai de la la 60 de mil incolo.scz daca te-ai suparat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator retturn_x

Sunt niste difuoare frumoase dar f slab calitative si au armonici de speriat merg pe statii d e50-100 w cele mai scumpe de la ei ceva,din aceeasi familie mai fac parte dibeisi ,atto si xung yang :speriat

Link spre comentariu

Printre multe alte boxe am si o pereche de vlliodor de 12' (9802) si calitate pret sunt destul de bune au 120 RMS si pot spune ca rezista foarte bine la 100-110W rms , Spre surprinderea mea are material fonoabsorbant si un filtru acceptabil. Cat despre "cad inaltele" asta tin sa cred ca e lipsa de preocupare . :da Daca nu ai prea multe pretenti sunt bune, pentru niste boxe Low Cost ,chiar nu aveau cum sa sune mai bine avand in vedere pretul, Lumea pe aici le compara cu boxe de 2000-3000 lei dar asculta la sisteme 5.1 de PC :ciuda:

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

a avut un prieten 2 vlliodor si a schimbat la twetere pana s-a plictisit...activele vlliodor is proaste din cate am obs ....eram la un magazin cu boxe statii etc, si cineva voia sa cumpere 2 vliodor active... cand le-a dat drumu au inceput sa baraie si sa pocneasca :sparge:

Link spre comentariu

Acum depinde si cate distorsiuni baga in ele ! Eu am avut pe mana boxe vlliodor si am dat cu t.amp e800 pana in clip (cca 200-240w) si nu am reusit sa le ard, erau si cele de 120w/8ohmi :rade: (bine, suna exact cum este si pretul lor) ,probabil baga distorsiuni in acel piezo de kk (in functie de model este posibil sa difere si "driverul") ! Pana la urma le-am demontat si am scapat de ele ,am pastrat doar carcasele :limb:

Link spre comentariu
Vizitator Excallibur

daca erau chinezarii proaste nu le mai scoteau pe piata si mai ales in o gramada de exemplare :nebun:

fara suparare , dar ai zis un pleonasm("chinezarii proaste")sunt niste difuzoare foarte proaste , am vazut la un prieten si pot spune ca suna ca din WC
Link spre comentariu

sunt niste difuzoare foarte proaste , am vazut la un prieten si pot spune ca suna ca din WC

Mai sa fie dar toti aveti prieteni cu boxe vlliodor :d Explica-mi si mie cum este acest sunet " ca din WC " ? Voi vreti sa dati 500-600lei pe o pereche de boxe si sa mai sune si bine ,sa sune bine trebuie sa bagi mana in buzunar mai adanc!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări