Vizitator Vasile Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 esti pe interes personal si neseriosEste plin de difuzoare la 1,5 mil in Bucuresti, chiar asa mare lene ai ?Normal ca sunt pe interes personal ca de asta am facut si forumul asta :lol: Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 pey nush unde sa caut!! ce sa fac sa iau tot bucurestiu sa caut? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Trage o fuga pe Maica Domnului si gasaesti 109 modele :lol: Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 :lol: pey nush cum sa zic ca nush cu ce as pute ajunge acolo din 13 septembrie !!! :oops: chiar am plecat acum vreo 2 spt de nebun sa ajung la kon si dupa ce am ajuns in sect 2 am intrebat de acest magazin si toata lumea pai sa vezi ca nushtiu unde e.......cam toti mi-au zis stiam dar nu mai tin minte!! asa ca nush daca stiti voi un mj de transport ceva sa ajung pe acolo vas fi recunoscator :roll: Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 tramvaiul 16 :wink: :wink: :wink: :wink: 2 statii dupa lizeanu...(in spre pipera :wink: ) Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 pe MAICA DOMNULUI au si difuri SAL ... nu mai stiu exact ce magazin ... mi se pare ca TELEZIMEX Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 Se poate sa fie mai ieftine la ei decat la aia de pe RAHOVA Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 ms mult!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 Telezimex nu are magazin pe Maica Domnului Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 aha ... nu mai stiu exact ... :P ... oricum am luat yo de la ei niste dif de medii SAL ... si aveau cam de toate de la SAL Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum