Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce dif de bass in recomandati

Vizitator gYorge

Postări Recomandate

Vizitator gYorge

salam 15 ani si am un sistem 2.1 de 50 w rms dar prieteni mei si-au luat ceva mai calumea decat mine si am rams in urma asa ca as vreo sa imi recomandati simie un difuzor de bas pentru a le putea face in ciuda :lol: unul dintre ei sta chiar sub mine si as vrea sa ii cada lustra in cap cand dau la maxim!!am mintit ca ma duc la banchetu din clasa a 8 si imi opresc bani pt difuzor adik 1.5 milmultumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

• m4xx

3

• Sharky

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Mergi tu la banchetu din a 8-a, te distrezi, Poti sa ii faci in ciuda vecinului si altcumva, eventual sa sari pana ii cade tavanul in cap. :lol: Doar nu ce boxe are omul in casa e totul.Poti sa concurezi cu el si pe alte planuri...De 1.5mil nu iei mare lucru, plus ca mai ai nevoie de bani pt amplif..etc etc.

Link spre comentariu
Vizitator gYorge

pai am o statie acasa de vreo 2 x 100 reali oricum am mai avut un dif care era vreo 800 mi era bunicel si daca dadeam la sfert staie vibra difuzoru si baria intru-n hal de te speriai! trebea abea sa sa dau la jumatate de sfert!! nush cum sa explic :lol: asa ca trebe doar dif + ca tata le are cu tamplaria asa ca nici incinta nu va fi o problema :wink:

Link spre comentariu

salam 15 ani si am un sistem 2.1 de 50 w rms dar prieteni mei si-au luat ceva mai calumea decat mine si am rams in urma asa ca as vreo sa imi recomandati simie un difuzor de bas pentru a le putea face in ciuda :lol: unul dintre ei sta chiar sub mine si as vrea sa ii cada lustra in cap cand dau la maxim!!am mintit ca ma duc la banchetu din clasa a 8 si imi opresc bani pt difuzor adik 1.5 milmultumesc anticipat

Dute omule ca asa am zis si eu ca nu ma duc ... sa tin banii ... dar pana la urma m-au convins colegii de clasa.... SI A MERITAT!!! :lol: :lol:
Link spre comentariu
Vizitator gYorge

pai la ala ma duc stau 5 ore si sau dus bani! dar difu macar il tin mai mult am mai multe satisfactie!! 8) plus ca o sa vina totziprofesori :oops:

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

du-te ma la banchet da-l in mama lui de difuzor :? care-i beleaua nu te intelegi cu colegii ? baga cateva beri la bord si nu iti mai pasa de profesori :twisted:

Link spre comentariu
Vizitator gYorge

pai mas fi dus daca ne lasa sa bem si noiu acolo.... macar sa gustam dar a pus sa scoate bauturile alcoolice si ne maisi controleaza la intrare sa nu venim de acasa!!! cica ne dauneaza alcoolu noua!!(adolescentiilor) :? dar va raog sa imi ziceti si mie un dif la vrun 1 mul jumate ( pana la urma am luat alegerea) nu ma duc!! vreau dif asa ca ziceti-mi si mie un model ceva!! pls :roll:

Link spre comentariu

eu mi-am luat cu 2mil un JBL CS 10 (4ohm , 10" , 100W rms 400W peak , Fs=29Hz) i-am tot calculat cutia si pana la urma am ajuns la una cu vol. intern util de 50L , port bass-reflex acordat la F3=33Hz . destul de mare cutia :lol: Ce sa-ti zic , multi mi-au zis nu-ti lua woofer de masina ca nu suna bine in casa :? si sa-l auzi acum ce poate dai pe spate . In camera 4/3 dau in sub cu ~ 25W si deja se simte in stomac si coboara in frecventa suficient :) Totusi si eu iti recomand sa ai grija daca te orientezi spre woofere auto. si nici astea nu se prea incadreaza in zona de pret ceruta de tine.Cu difuri de la KON nu stiu ce sa zic parca nu ti-ar recomanda.Totusi du-te la party ! si lasa wooferele mai incolo 8)

Link spre comentariu

Am sa-ti fac si eu aceeasi recomandare: Du-te la banchet!!! :evil: Ne fac banii pe noi sau noi pe bani?Dupa ai intri in vacanta, gasesti ceva de munca si iti strangi repede niste bani.

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

SAL AHX2530 ~ 900.000in incinta de 35L acordata la 40Hz ai f3 45hz si f6 37hz eu am facut unui prieten un bass cu acest difuzor si intr-o camera de 16mp bubuie de nu te intelegi om cu om( amplificat cu 1x tda 7294)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări