Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de un motor...

pyu

Postări Recomandate

Am o pompa de la o masina de spalat, care scoate apa afara. Debitul e ok, cat am eu nevoie, in jur de 1500 litri pe ora, iar puterea 30w. Vreau ca aceasta pompa sa mearga non stop, cateva luni, sau chiar ani. Motorul ei nu poate face acest lucru, pentru ca dupa 10 - 20 minute se incalzeste. Ce motor as putea folosi, sau de la ce as putea sa-l iau?As fi recunoscator pentru cateva idei.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pyu

3

• Laci

1

• gcom61

1

• Apetrei florian

1

Top autori în acest subiect

Asa cum a spus colegul cumperi o pompa de circulatie pt instalatii de incalzire .Se gasesc cu puteri incepand de la 50 w,iar pretul incepe de la 250ron.Acestea (cele de 250ron)au comutator de putere chiar pe cutia de legaturi 50w>65w>90w.Sunt foarte fiabile si pt o durata mai lunga de viata preferabil sa fie montate cu axul motor vertical ( au tendinta de a uza lagarele pe partea de sprijin ,daca sunt montate orizontal).Nu mai stiu ce inaltime de pompare au,dar debitul este foarte mare (aspiratie si refulare 1tzol )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări