Vizitator noestroproduction Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Salut! Am un mixer behringer 1204fx si doresc sa-i leg pe main out niste boxe microlab solo 6 Problema este urmatoarea: Pe main out(mixer) am cate doi conectori RCA mono (dreapta/stanga) Iar la boxe am vazut in pozele de prezentare in amplificator: Input 1(2 RCA MONO Stanga/dreapta) Input 2(2 RCA MONO Stanga/dreapta) (imaginea k Intrarile) Se pot conecta la mixer sau nu??? Eu nu pot sami dau seama de ce au cate 2 imput-uri odata ce sunt boxe stereo 2.0 Nu am mai vazut asa ceva la niciun sistem 2.0 Va astept cu pareri Multzumesc anticipat Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Iote ce zice in manualul lor:"Intrarea 1 (INPUT 1) are sensibilitatea mai scazuta fata de Intrarea 2 (INPUT 2). Daca nivelul semnalului sursei audio este ridicat, folositi Intrarea 2."Adica da, se pot conecta. Link spre comentariu
Vizitator noestroproduction Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 multumesc ... acum pot sa le cumpar linistit Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Nu stiu daca mai e de actualitate...nu prea intru pe aici...Cele doua intrari sunt mixate, eu le folosesc pentru iesirile a doua calculatoare pe care le folosesc simultan.Nu am observat sa fie o diferenta de nivel, dar e posibil, la o intrare am iesirea unei placi on-board, iar la cealalta am iesirea unei placi M-audio Audiophile 24/96.Evident nu fac mixaje cu asta...dar am sunet de pe doua computere fara sa mai comut ceva. Link spre comentariu
Vizitator daddy2285 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 pot conecta un cablu spidf out (de la o placa de sunet externa) la aceste boxe? stiu sa decodifice semnalul digital asemenea unui receiver?ms anticipat! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Nu,are doar intrare analogica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum