Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu Ford Tranzit

doru3160

Postări Recomandate

Salut,am nevoie de o schema a releului pt bujia incandescenta la un Ford TranzitTDI din 1997,are un LM2903 si un ciudat cu 2X8 pini-54394684PI-QE31A(motorola),restul sunt SMD-uri,si 2 relee auto,sau macar semnificatia la pini pt a-l alimenta la banc(masina e varza,s-a bagat un "priceput"si nu am baza in ce a ramas conectat la soclu)Pe carcasa are scris codul:B47PG(12DA)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

5

• nicolaus

2

• scormonel

2

• Felis

1

Top autori în acest subiect

Daca nu scapati, va dau o schema de montaj simplu si ieftin cu care un cunoscut de al meu, mecanic, a rezolvat cateva. Schema originala de montare(nu si interna) as putea sa incerc sa o fac rost, dar ,,sursa'' e cam ciufuta...Cu ,,Autodata''a-ti incercat?

Link spre comentariu

Nu as vrea sa fac modificari in schema masinii,pt ca e obosita rau,si dupa aia pica in capul meu orice defect ulterior,l-as aduce la modul de conectare original,si dupa asta nici nu-mi mai bat capul,una e sa umbli cu grija intr-o instalatie cat de cat curata,si alta e sa intervii la un jaf care a trecut prin nu stiu cate maini,una mai priceputa ca alta,si care nu s-au dat in laturi sa faca fel de fel de modificari in ideea nationala"las-o ba ca merge asa"De aceea as ramane indatorat daca mi-ati putea trimite(posta)schema de conectare la locul faptei,din care as putea afla semnificatia conectorului releului,si eventual sa-i simulez conditiile de lucru la banc,sa pot vedea ce nu lucra si de ce.Nu ma prea bag la auto,numai ca acu m-a gasit acasa,si cum o relatie trebuie intretinuta,nu prea am ce face,o sa incerc sa rezolv.

Link spre comentariu

Schema de conectare a releului o gasesti in TIS-ul de ford dar la releul de bujii itzi vin un B+;B1(+contact);masa;firele care duc la bujii;un fir de la o sonda de temperatura sau din computerul de motor prin care se dicteaza durata de aclansare a releului de bujii in functie de temperatura motorului asa ca poti adapta si alte relee de bujii daca ai la dispozitie

Link spre comentariu

Schema de conectare a releului o gasesti in TIS-ul de ford dar la releul de bujii itzi vin un B+;B1(+contact);masa;firele care duc la bujii;un fir de la o sonda de temperatura sau din computerul de motor prin care se dicteaza durata de aclansare a releului de bujii in functie de temperatura motorului asa ca poti adapta si alte relee de bujii daca ai la dispozitie

Credeam ca aflu ce nu stiu,si anume semnificatia celo 10 craci ai releului - sigur ca pot monta orice tip de releu atata timp cat cunosc semnificatia fiecarui crac in parte,ba chiar pot face si o depanare pe cel existent,daca e cazul,simulandu-i conditiile de lucru la banc...nu stiu ce e TIS-ul la care faci referire si mai ales de unde il iau,oricum,multumesc de intentie.
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator simon t

Daca va mai intereseaza schema elevtrivca de conectare a releului va pot ajuta. Am aceeasi problema cu acest releu dar la mine este defect releul. Am schema scoasa din Autodata si cea de pe masina (mufa masinii).

Link spre comentariu
Vizitator simon t

aRE O SINGURA BUJIE -INJECTOR PE GALERIA DE ADMISIE. aCEASTA BUJIE-INJECTOR PRODUCE O FLACARA PENTRU CATEVA SECUNDE CARE INCALZESTE AERUL CE INTRA IN ADMISIE. ESTE SISTEMUL CARE ERA ODATA PE CAMIOANE.

Link spre comentariu

Daca va mai intereseaza schema elevtrivca de conectare a releului va pot ajuta. Am aceeasi problema cu acest releu dar la mine este defect releul. Am schema scoasa din Autodata si cea de pe masina (mufa masinii).

@simon t poti pune schema?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări