wangine Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Salutate Am luat de curand cateva din acestea PIC24FJ256GA110/100TQFPNu am reusit sa le programez Am vazut ca au mai multe blocuri de alimentare Si mai multe ICSP uri Adica 3Cum se conecteaza si la care De vazut programatorul il vede Dar de programat nop.De citit uneori da uneori nu .pini 24/25/13 si alimentari doar pe 16 restul masele comuneCare este problema Cablajul mi-a iesit intrun final dar cu greu. Link spre comentariu
nooob64 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Eu zic sa folosesti pt. programare pinii :MCLR(13) ,PGD(RB0 pin25) ,PGC (RB1 pin24) In datasheet spune cum trebuie conectat fiecare bloc de alimentare: http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/39905c.pdf pagina 23. Eu mi-am facut o placa adaptoare pentru un DSPIC33FJ128MC706 [attachment=0]dspic.jpg[/attachment] si am facut exact ca in datasheet iar programator brenner9 ;dspic'ul e detectat insa imi lipseste un BF la programator si doar atit pot face Sunt curios cum ai lipit cei 100 de pini Link spre comentariu
wangine Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Cei 100 de pini ?Cu greu Cred ca am facut 5 cablaje si leam editat pe fiecare pana cand mi-au reusit.AAm pus mai jos o poza Nu prea este buna rezolutia de la aparat dar se vede cat de cat .Problema este ca nu-l pot programa Trebuiesc alimentate toate modulele de alimentare ?Ca imi da eroare la scriere De detectat il detecteaza dar de scris s-au citit nimic.Voi incerca cum ai spus tu eu nu conectasem decat un bloc de alimentare si creed ca asta este cauza pentru care nu se programa .Voi incerca Link spre comentariu
nooob64 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Conecteaza blocurile de alimentare exact ca in datasheet (ai la pagina 23. Basic Connection Requirements), in general rb6 ,rb7 sunt pini default pt. programare , ar trebui sa mearga , depinde si de programatorul tau. Link spre comentariu
wangine Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Multumesc Asa este . Din toate blocurile de alimentare cred ca am omis ce era maiimportantpin 85 VCAP/VDDcoreAm incercat si cu pickit 2 si 3 dar a mers dupa ce am pus pe fiecare bloc cate un 100nDe acum incepem programarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum