Vizitator manelbmv Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 as dori si eu schema la video asta am cautat dar nu era nimic asemanator decat cu 10 ledurimultumesc Link spre comentariu
Mindware Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Bun.Vezi ca ceva nu este in regula cu mesajul tau...pentru ca nu putem vedea nimic.....Mai multa atentie pe viitor... Link spre comentariu
Vizitator manelbmv Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 imi cer scuze dar nici mie nu imi arata pe toate siturile videoclipurile de pe youtube . la videoclipul asta as dori schema Multumesc anticipat Link spre comentariu
Kuki Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Pai cere-o de la turc.Videoclipurile nu au scheme.Daca nu stii ce e un vu-metru, ce vrei sa faci cu schema ? Link spre comentariu
Vizitator manelbmv Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 stiu ce este un vu-metru, dar vreau si eu schema la montajul asta cu 20 led , poti face rost de schema multumesc.si turcului degeaba ii dau pm ca tot nu mi-o da Link spre comentariu
Kuki Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Am vorbit eu cu turcul, am crezut ca stii turceste dupa titlul topicului.Sint numa' 19. Link spre comentariu
vio2007 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 schema si valorile pieselor :http://users.otenet.gr/~athsam/vu_meter_2.htm Link spre comentariu
remus68 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Am vorbit eu cu turcul Ori nu intelegi bine turceste, ori te-a pacalit turcul ! Pe "you tube" nu este UN SINGUR VU-metru cu 20 sau 19 LED-uri. Acolo sint, pur si simplu, DOUA VU-metre, fiecare pe cite un canal (instalatia e stereo !) si de aceea se aprind CONCOMITENT de la centru , spre dreapta si stinga . Deci va trebui sa cumpere doua integrate si sa faca de doua ori schema de utilizare (cea cu 10 LED-uri) din datasheet http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... M3915.html .Gasesti LM3915N la 4,7ron. Spor la treaba ! Link spre comentariu
Vizitator manelbmv Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 am gasit schema asta leduri 20 un un sigur lm3915pentru cei care vrei sa o faceti am pus din jos ca sa il downloadati are si un video Link spre comentariu
Kuki Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Asa poti pune si 100 de leduri, fara schema.Pt remus68: Eu am vazut ce e in videoclip, dar daca omul zice ca stie ce e un vu-metru am lasat asa.Partea cu turcul trebuia sa o pun in ghilimele. Asa e mai greu de inteles....era apropo la titlul topicului.pt vio2007: Aveam si eu valorile pieselor, da' am zis sa vedem daca ii trebuie... Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 M-ar interesa si pe mine sa fac acest vu-meter dar sunt cam incepator si banuiesc ca imi trebuie niste informatii de baza, ma poate ajuta careva ? Sincer vorbind, nu prea stiu mai nimic despre ele Multumesc Anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum