Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cere schema

Vizitator manelbmv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kuki

3

• vio2007

1

• Mindware

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Vizitator manelbmv

stiu ce este un vu-metru, dar vreau si eu schema la montajul asta cu 20 led , poti face rost de schema multumesc.si turcului degeaba ii dau pm ca tot nu mi-o da

Link spre comentariu

Am vorbit eu cu turcul

:ras: Ori nu intelegi bine turceste, ori te-a pacalit turcul ! Pe "you tube" nu este UN SINGUR VU-metru cu 20 sau 19 LED-uri. Acolo sint, pur si simplu, DOUA VU-metre, fiecare pe cite un canal (instalatia e stereo !) si de aceea se aprind CONCOMITENT de la centru , spre dreapta si stinga . Deci va trebui sa cumpere doua integrate si sa faca de doua ori schema de utilizare (cea cu 10 LED-uri) din datasheet http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... M3915.html .Gasesti LM3915N la 4,7ron. Spor la treaba ! :freaza:
Link spre comentariu

Asa poti pune si 100 de leduri, fara schema.Pt remus68: Eu am vazut ce e in videoclip, dar daca omul zice ca stie ce e un vu-metru am lasat asa.Partea cu turcul trebuia sa o pun in ghilimele. Asa e mai greu de inteles....era apropo la titlul topicului.pt vio2007: Aveam si eu valorile pieselor, da' am zis sa vedem daca ii trebuie...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

M-ar interesa si pe mine sa fac acest vu-meter dar sunt cam incepator si banuiesc ca imi trebuie niste informatii de baza, ma poate ajuta careva ? Sincer vorbind, nu prea stiu mai nimic despre ele :) Multumesc Anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări