ovidiu grigore Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 La acest amplificator SANSUI A-M900 functioneaza in parametri normali doar un canal iar pe celalalt canal apare o tensiune negativa de -50V bineinteles ca releul care cupleaza difuzoarele nu anclaseaza. Etajul final este echipat cu tranzistori complementari A1106 si C2581 si un circuit integrat STK3082 care se cam incalzeste iar pe doi pini,sint -50V, care duc la canalul pe care apare ten negativa,la deslipirea acestor doi pini tensiunea de pe iesire dispare din masuratorile efectuate cred ca STK3082 este defect si va rog sa mi spuneti unde gasesc acest ci sau daca se poate inlocui cu tz. Va multumesc! Link spre comentariu
zal Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Original sînt ?anse mici s? g?se?ti, f?c?turi sînt peste tot. Pe vremuri am folosit schema de mai jos ca s? înlocuiesc STK3042 ?i 3062, la tensiuni de alimentare de +/-40...45V. La Sansui cred c? e de +/-50V, am trecut în paranteze valorile care trebuie schimbate, nu e verificat?, dar cu m?suri de prevedere ar trebui s? mearg? (rez de 1-10 Ohmi/0,5W sau becuri de 24V/2W pe aliment?rile etajului final ?i superdioda reglat? la minim). Link spre comentariu
mely17 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Nu merge STK3041 in loc de STK3082? Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Multumesc domnule zal sunteti un adevarat expert o sa incerc sa realizez un montaj cu schema dv Multumesc Link spre comentariu
zal Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Schema de la Sansui exist?? Ar fi folositoare. Link spre comentariu
lalihifi Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Stk3152III merge ? http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 52III.html Am unul cumparat de acum 9 ani cred dar nu l-am folosit niciodata . (Nu cred ca e chinezesc ca nu gaseai un stk pe atunci asa usor) Link spre comentariu
zal Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Merge, e ptr tensiuni de alimentare de +/-80V. Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Va rog sa ma iertati ca nu am mai raspuns dar am fost plecat timp de o saptamina si nici nu am mai lucrat la amplificatorul Sansui da domnul zal ar fi foarte buna schema electronica a amplifului si as vrea sa intreb pe domnu lalihifi din Craiova ce pret vreti pe circuitul integrat va multumesc tuturor! Link spre comentariu
lalihifi Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 v-am trimis pm cu pretul . Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 A?tept?m rezultatele cu interes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum