Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am probleme cu siguranta de 40A din compartimentul motorului

Vizitator farmacie

Postări Recomandate

Vizitator farmacie

Buna seara. am probleme cu siguranta de 40A din compartimentul motorului care se arde si intrerupe alimentarea cu benzina si aprinderea la dacia supernova. ma puteti ajuta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Felis

1

• manely

1

Top autori în acest subiect

Buna seara. am probleme cu siguranta de 40A din compartimentul motorului care se arde si intrerupe alimentarea cu benzina si aprinderea la dacia supernova. ma puteti ajuta?

Pune-i o siguranta de 50-60 Amperi. Dar prima data trebuie sa gasesti cauza de ce se arde. Verifica sa nu ai vreun scurt pe undeva.
Link spre comentariu

Pune-i o siguranta de 50-60 Amperi. Dar prima data trebuie sa gasesti cauza de ce se arde. Verifica sa nu ai vreun scurt pe undeva.La formatul respectiv de siguranta nu exista valoare standardizata mai mare de 40 de amperi si sfatul meu e sa caute cauza nu sa puna un brat de lite pe post de siguranta in ideea incetatenita gresit ca las ca merge si asa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări