Vizitator farmacie Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Buna seara. am probleme cu siguranta de 40A din compartimentul motorului care se arde si intrerupe alimentarea cu benzina si aprinderea la dacia supernova. ma puteti ajuta? Link spre comentariu
manely Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Buna seara. am probleme cu siguranta de 40A din compartimentul motorului care se arde si intrerupe alimentarea cu benzina si aprinderea la dacia supernova. ma puteti ajuta?Pune-i o siguranta de 50-60 Amperi. Dar prima data trebuie sa gasesti cauza de ce se arde. Verifica sa nu ai vreun scurt pe undeva. Link spre comentariu
Felis Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Pune-i o siguranta de 50-60 Amperi. Dar prima data trebuie sa gasesti cauza de ce se arde. Verifica sa nu ai vreun scurt pe undeva.La formatul respectiv de siguranta nu exista valoare standardizata mai mare de 40 de amperi si sfatul meu e sa caute cauza nu sa puna un brat de lite pe post de siguranta in ideea incetatenita gresit ca las ca merge si asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum