Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum fac amplificator pt masina din combina sony

Vizitator XeNoN

Postări Recomandate

Vizitator XeNoN

as vrea si eu sa stiu daca se poate face un amplificator pt masina dintr-o combina sony mhc-bx5 din 2000nu ma pricem prea bine la electrica asa ca nu ma bagati in ceata cu scheme sau altcevaam mai facut un aplificator auto din unu de calc ... aia a fost parfum...doar am luat piesa si am pus-o la 12v in masina (ea mergea la 16v) , am legat cateva fire si gata....dar aici e mult mai complicat ca are prea multe chestii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bolek

1

• paul14

1

• tranzistor

1

Pai numai din combina nu merge, pentru ca combina nu merge numai cu 12v.Eventual iti iei un invertor de 220v din supermarket si il pui asa.Daca nu te pricepi , si nici nu ai multe bucati de placi/piese la indemana, chiar nu se merita.

Link spre comentariu
Vizitator XeNoN

pai am inceput sa scot fire din el ...adik sa deconectez casetofonu , cd-playeru , displayu....au mai ramas butoanele , iesirile si curentu :)uite cum arata

Link spre comentariu

Deci,ori faci ce a zis dmu bolek,ori te alegi cu o combina stricata,ori va trebuii sa faci un convertor de la 12v la tensiunea de alimentare a combinei,ceea ce implica timp,bani,nervi si experienta.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...

Cauti datasheet-u stk-ului si urmaresti pe placa ramasa pinii pentru alimentare, intrare semnal, iesire difuzoare si eventual standby/mute. Tot in datasheet aflii si tensiunea de alimentare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări