miron1947 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Am cumparat un sistem nou acum 4 luni(cel vechi,intrase in coma) si urma unei defectiuni(cmos check summ error),l-am trimis la garantie(carcasa era sigilata).Cand s-a intors de la garantie,avea placa video schimbata,initial era GeForce 8400 PCI-e,acum este ATI(cea din imagine).Am putut rula Cossack fara probleme cu placa initiala,dar cu aceasta de acum(ATI),am o problema, pentru care am deschis acest topic.N-o pot rezolva nici cu redenumirea fisierului Video,in Video 1.Are cineva o sugestie cum as putea rezolva problema?Atasez cateva date ale sistemului si frereastra de eroare care apare.[attachment=2]PC 1.JPG[/attachment][attachment=1]PC 2.JPG[/attachment][attachment=0]Cossacks.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 23, 2009 Administratori Partajează Postat August 23, 2009 Asa aparea si la mine cu un cossaks luat de pe net, am luat unu original si a mers Link spre comentariu
miron1947 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Asa aparea si la mine cu un cossaksNu cumva Cossacks II,acela merge si la mine si asa cum am scris cu GeForce functiona European Wars. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 23, 2009 Administratori Partajează Postat August 23, 2009 era ala primul nu mai stiu versiunea ca nu m-am jucat demult Link spre comentariu
miron1947 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 era ala primulDa,primul a fost European Wars.dar nu inteleg,de ce cu acelasi PC si acelasi Win,cu GeForce functiona si cu ATI nu si mai ales ce pot face pentru remediere.p.S.Am si Cossacks II(original),dar nu-mi place, cum imi plac primele 3. Link spre comentariu
MifTy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 ... n-ai întrebat de ce ?i-au schimbat placa video???cmos checksum error indic? o baterie de bios desc?rcat?, chestie care nu prea are treab? cu placa video!!!... Link spre comentariu
miron1947 Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 cmos checksum error indic? o baterie de bios desc?rcat?Asa m-am gandit si eu,dar totusi,dupa 4 luni sa cedeze bateria,la cel vechi am schimbat-o dupa 5 ani,pentru siguranta,(inca functiona).Cand a venit de la reparatie , nu m-a deranjat ca au schimbat-o(desi eu a trebuit sa-i caut drivere),pana n-am incercat jocul.Asa aparea si la mine cu un cossaks luat de pe net, am luat unu original si a mersAm CD original,nu este luat de pe internet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum