Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cossacks European Wars

miron1947

Postări Recomandate

Am cumparat un sistem nou acum 4 luni(cel vechi,intrase in coma) si urma unei defectiuni(cmos check summ error),l-am trimis la garantie(carcasa era sigilata).Cand s-a intors de la garantie,avea placa video schimbata,initial era GeForce 8400 PCI-e,acum este ATI(cea din imagine).Am putut rula Cossack fara probleme cu placa initiala,dar cu aceasta de acum(ATI),am o problema, pentru care am deschis acest topic.N-o pot rezolva nici cu redenumirea fisierului Video,in Video 1.Are cineva o sugestie cum as putea rezolva problema?Atasez cateva date ale sistemului si frereastra de eroare care apare.[attachment=2]PC 1.JPG[/attachment][attachment=1]PC 2.JPG[/attachment][attachment=0]Cossacks.JPG[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

4

• Badman

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

era ala primul

Da,primul a fost European Wars.dar nu inteleg,de ce cu acelasi PC si acelasi Win,cu GeForce functiona si cu ATI nu si mai ales ce pot face pentru remediere.p.S.Am si Cossacks II(original),dar nu-mi place, cum imi plac primele 3.
Link spre comentariu

cmos checksum error indic? o baterie de bios desc?rcat?

Asa m-am gandit si eu,dar totusi,dupa 4 luni sa cedeze bateria,la cel vechi am schimbat-o dupa 5 ani,pentru siguranta,(inca functiona).Cand a venit de la reparatie , nu m-a deranjat ca au schimbat-o(desi eu a trebuit sa-i caut drivere),pana n-am incercat jocul.

Asa aparea si la mine cu un cossaks luat de pe net, am luat unu original si a mers

Am CD original,nu este luat de pe internet.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări