Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator MOS-Fet simplu si stabil

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu are cum, esti limitat de performantele operationalului de la intrare si de parametri Mos-urilor.Cu o schema bine optimizata, si cu trz originali suna foarte bine cu 2N3055, pt un proiect pina in 100W.

Link spre comentariu

AO-ul se poate schimba cu unul de calitate.Dar nu stiu daca are rost, la o adica majoritatea echipamentelor entry level (placi de sunet, cdplayere, mixere) au AO-uri din aceeasi clasa cu asta.Pe langa asta poti schimba oricand irf-urile cu niste 3055-uri+ o pereche de driveri daca ti s-a pus pata pe ele. La modul cum sunt folosite in schema merg schimbate direct, doar sa respecti polaritatile.

Link spre comentariu

Am pus si eu un modul din asta intr-un amplif auto facut de la zero si imi place cum se comporta.....nu am avut nici cea mai mica problema cu el, mai problematica a fost sursa....L-am construit dupa cablajul asta: download/file.php?id=56249&mode=viewVoiam sa incerc cu 2 perechi de mosfeti ca a fost un coleg aici pe forum caruia nu i-a reusit, dar am fost foarte limitat de spatiu.Zilele urmatoare il puteti gasii la rubrica 'proiectul meu' si o sa vedeti ce a iesit...eu sunt multumit de el.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

M-am hotarat si m-am apucat si eu de acest amplificator.Am realizat 2 module, pentru a moderniza un amplif A350.Deocamdata am realizat cablajele si am montat componentele.Urmeaza acum, in functie de timpul liber, alimentarea si reglarea modulelor, apoi testarea live. :rade: Ceva poze ale celor 2 etaje finale.post-17385-13982930659_thumb.jpgpost-17385-139829306612_thumb.jpgpost-17385-139829306629_thumb.jpgpost-17385-13982930689_thumb.jpgpost-17385-139829306912_thumb.jpg

Link spre comentariu

va salut si eu vreau sa fac aceasta schema si sa-o folosesc intrun sistem 5.1 am comandat cablaje de la colegul geomar acu astept sa le expedieze si sa incep la plantat piese :jytuiyuo mica problema am numai nu gasesc tl431 numai in capsula integrat se poate inlocui cu ceva fara a afecta parametri schemei?

Link spre comentariu

Traseul V+ nu e cam "ciuruit" la corodare?Aici se observa "Imagine1718.jpg"

Da sunt atacate putin traseele de la corodare, NU sunt intrerupte, este de la expunerea la UV, am umblat la "masa de expunere" si acum am alti timpi de expunere (mai mici), eu le-am expus la timpii dinaintea modificarilor si de aceea sunt atacate putin traseele mai mari/late.Oricum am sa le dublez cu fludor si conductor de cupru. :da
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări