Reynolds Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 am gasit pe net un amplif in clasa D de la philips l-a mai facut cineva ?sunt caracteristicile de acolo reale? Link spre comentariu
remus68 Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 viewtopic.php?f=5&t=42635&p=368877#p368877 Gasesti in pagina a 3-a mai multe detalii. Link spre comentariu
alex mm Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 ....Un cablaj pot eu sa-ti dau , pentru schema de mai sus Numai bine alex mm . Link spre comentariu
George(sb) Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 atentie mare la tranzistorii pe care ii veti folosi, in special finalii, de functionat functioneaza cu aproape orice jeg de mos-fetrui, dar veti obtine un amplificator cu distorsiuni groaznice Link spre comentariu
Reynolds Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 am niste irf630ce trz ar trebui sa folosesc ? Link spre comentariu
George(sb) Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 trebuie sa te uiti sa aiba in grila capacitatea cat mai mica, sub 3nf, gasesti si cu 2nf tensiune nu iti trebuie mare, la schema asta e suficient 100V amperaj cat mai mare daca se poate 50A, dar astfel de tranzistori costa, tranzistorii din schema data de philips, sunt buni, eu zic sa ii folosesti pe aceea, in clasa D nu tensiunea este un factor decisiv in obtinerea puterii, ci si frecventa de lucru, pe mine nu ma prea incanta schema asta, as merge mai de graba pe ceva bazat pe ir2010, 2110, mai sunt si alte drivere dedicate exclusiv pentru clasa D Link spre comentariu
George(sb) Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 scuze, ma uitam in datasheet si tranzistorul propus de la cei de la philips suna probabil mai prost decat irf630 are 6nf in grila, stau si ma gandesc cum va suna amplificatorul cu totul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum