Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator 200W

Rotty

Postări Recomandate

Personal iti recomand sa iei gata facut dar nu din comert....ci de la vreunul din userii de pe forum...aici s-au facut lucruri frumoase si sigur gasesti pe cineva sa te ajute .....si la un pret rezonabil.....dar.....daca vrei sa il faci tu atunci ramai la av400 si apuca-te de el ca e mult de munca.....bafta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rotty

8

• remus68

2

• nana

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

Vreau sa il fac eu, nu se merita sa dau dublu sau tripu pe un amplificator cand il pot face eu ;)Am vazut pe mivarom kiturile alea nu mi se par scumpe... tot cam asa mar duce si cu piesele noi daca las face eu ... :)

Link spre comentariu

Ce parere aveti de kiturile astea?

:ras: Amindoua sint alimentate la 2x28V alternativ, deci +/- 39V ! Primul scoate 250W pe sarccina de 2,6 ohmi, iar al doilea 500W pe sarccina de 1,3 ohmi !!! Mai gindeste-te ! :sparge:
Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

de ce nu incerci cu stk4050 eu am facut una si sunt foarte multumit si am boxe de 350w si am facut si cu 2sc5200 la fel de multumit

incearca cu stk4050 eu mi-am facut si sunt foarte multumit ,am boxe de 350w si am facut si cu 2sc5200

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări