Rotty Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 As dori si eu o schema pentru un amplificator de 200 W zic eu capabil sa faca fata la nunti, vreau sa fac cateva bucati si sa ma duc sa dau muzica la nunti, botezuri, bairamuri, etc...Vreau ceva bun, care sa faca fata in localuri cat si in aer liber... :-?Ma gandeam la un AV400 dar nush ce sa zic :-? astept ceva recomandari... Link spre comentariu
nana Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Incearca quad 405 Proiect comun cu useri facut de sorteh l-am auzit in functiune si merge destul de bine pentru nunti, botezuri si chesti din astea daca nu esti f f f pretentios. Daca vrei mai mult de atat treci la amplif pe lampi. Vezi ca se face un viitor grup buy la PCB-uri, uitate in sectiunea BAZAR. Link spre comentariu
EmyRulz Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Aia cu lampile e o gluma....Ramai la AV400 e cel mai bun pt ce vrei tu. Quadul nu e pentru nunti. Link spre comentariu
djlove Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Hai ca am auzit-o si pe asta amplificator cu lampi pentru nunti. Nici quad 405 varianta de pe forum nu este un amplificator potrivit pentru nunti, quad 405 varianta lui Tibi este un amplificator Hi-fi, nu unul de mare putere cum ai nevoie la nunti, ci unul de inalta fidelitate( care nu este necesara la nunti) Cateva amplificatoare ipa 400, facute bine, sunt foarte bune pentru ce vrei tu. Le poti face folosind si cate un defazor, astfel incat daca ai vreodata nevoie de putere mai mare, sa le poti pune si in punte. Link spre comentariu
Rotty Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Am cautat pe forum si am gasit ceva despre AV400 insa din 3 scheme care mi sau parut bune si leam luat, nu era niciuna lafel...Vreau o schema, schema cablaj, si montaj insa sa fie buna, nu vreau sa am surprize dupa ce fac cablajul sa vad ca nu coincid componentele sau mai stiu eu ce ... Link spre comentariu
remus68 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 De asta ce zici ? viewtopic.php?f=5&t=43803 Link spre comentariu
Rotty Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Hmmm, am citit pe acolo si am vazut ceva legat de SMD ... la AV400 trebuies SMD-uri sau :-? nu prea am cu ce sa lipesc asemenea minunati La schema asta aveti careva si schema cablajului :-? ? Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Io-s d'acord cu nana! Celorlal?i, vi s-a ofilit umoru'.... sau? Link spre comentariu
Rotty Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Si pentru acest Quad 405, aveti careva toate schemele necesare? Schema, schema montaj piese, schema cablaj ... dar sa coincida nu sa fie aiurea...Pana acum AV400 mi se pare OK insa sa vad de care ma apuc... mai astept ceva pareri si altele ... Link spre comentariu
indy666 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Nu vreau sa te descurajez dat gandeste-te serios in legatura cu av400. Mosfeti sunt pretentiosii si sensibili la caldura asa ca mare grija cu lipitul. Eu am avut 3 incercari de a face av400, fiecare incercare terminandu-se cu un esec. Din ce cauza? Nu stiu.Uite o documentatie destul de completa. Bafta! Link spre comentariu
Rotty Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Pai astept recomandari sa vad ce sa fac... vreau si ceva de putere sa se simta in boxe ceva sa faca fata si pe suprafete mari, localuri mari... Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Cump?r? scule de firm?. Link spre comentariu
Rotty Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 De ce sa le cumpar, cand pot sa le fac :-@ Ce parere aveti de kiturile astea? Kit 2x250 W Kit 2x500 W Se merita sa dau banii pe unu din ele :-? Link spre comentariu
Jimmy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 amplificatorul meu cu TDA7294 in punte da clasa la amandoua kiturile alea impreuna :sparge:nu merita sa dai banii pe ele. Link spre comentariu
Sharky Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Vasile cred ca ne poate spune mai multe despre kiturile respective.Cat despre tda punte..n-as crede prea multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum