Vizitator Cocs69 Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Salut. Am rugamintea catre cei priceputi de a ma ajuta in urmatoarea problema: vreau sa inlocuiesc difuzoarele din niste boxe de Kashtan (cele lacuite cu fata de textil) de 8 ohmi, din cauza ca se aud foarte prost si am impresia ca tweeterele sunt arse la ambele. Nu vreau boxe noi, ma incapatanez sa le repar pe acestea din anumite motive. Nu vreau scumpeturi, as vrea doar sa inlocuiesc difuzoarele cu altele de exact aceleasi dimensiuni (necunoscute mie, inca!) si, eventual, si filtrele. Nu am niciun fel de cunostinte de electronica, m-as pricepe doar sa demontez difuzoarele vechi si sa fac doua lipituri pe cele noi. Daca e necesara inlocuirea filtrelor (dat fiind ca noile difuzoare vor avea, probabil, alte caracteristici) va trebui sa rog pe cineva sa mi le construiasca, bineinteles, contra cost. Repet, nu vreau sa bag pre multi bani, sa fie totul cu un raport pret - calitate rezonabil.Daca nu am fost destul de explicit, va rog sa nu trageti, raspund la orice intrebari pertinente.Multumesc anticipat, astept parerile voastre.Toate bune. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Te rog data vitoare fii mai atent cate topicuri deschizi Link spre comentariu
Vizitator Cocs69 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Mi-a dat eroare iar la refresh m-am trezit cu doua topicuri deschise. Total neintentionata dublarea topicului. Merci pentru atentionare. Toate bune.PS: Subiectul ramane deschis, daca poate cineva sa ma ajute il rog sa-mi dea mesaj. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
md_2910 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Daca vrei sa schimbi wooferele din aceste boxe,incearca un SBX 2030 de la SAL,pretul este de aproximativ 90 de lei (ron),iar tweetere iti recomand DTF12,tot de la SAL,la pretul de 40 de lei.Ambele sunt pe 8 ohmi,dar trebuie sa le faci filtre.Difuzoarele din aceste boxe mai sunt bune?Adica nu sunt arse sau busite? Link spre comentariu
Vizitator Cocs69 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 md_2910 ai mp. merci de ajutor. Link spre comentariu
md_2910 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Preturile sunt pe bucata si daca le vrei intreabal pe gogu de SBX 2030 si o sa-ti dea mai multe magazine online,iar filtrele poti sa le faci chiar tu.Daca ai rabdare o sa-ti dau eu o schema buna si testata ,dar deabia saptamana viitoare ca atunci o sa ajung pe acasa .Difuzoarele originale le dai? Link spre comentariu
Vizitator Cocs69 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Ok, atunci astept un semn de la tine cand ajungi in Bucuresti. Nu am ce face cu difuzoarele vechi, iti dai seama... Link spre comentariu
md_2910 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Ai un MP de la mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum