Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandati-mi va rog hardware pt captura editare video

alexutu

Postări Recomandate

in trecut am folosit leadtek vc 100 cu rezultate f bune pot spune leadtek xp 2000 cu rezultate ok dar acu vreau sa trec pe ceva si cu firewire, pt cine a folosit si editat video de pe vhs mini dv etc astept indrumari . multumesc si numai bine va doresc :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• alexutu

2

• oachy

1

Top autori în acest subiect

dac?-?i d? mâna, ia o plac? de la pinnacle...nu ?tiu dac? au r?mas la fel de bune, dar cel pu?in acum 2-3 ani când eram eu interesat de a?a ceva, erau cele mai bazate pl?ci de captur?/editare video...

Link spre comentariu

dac?-?i d? mâna, ia o plac? de la pinnacle...nu ?tiu dac? au r?mas la fel de bune, dar cel pu?in acum 2-3 ani când eram eu interesat de a?a ceva, erau cele mai bazate pl?ci de captur?/editare video...

daca te intereseaza o placa de captura cum spunea Mifty mai sus sa mearga cu Pinacle am eu una, astept PMPlaca PCI - Firewire x3 (placa camera) - 1 buc (63RON - 18euro)
Link spre comentariu

am luat un leadtek dv2000 care are si firewire si analogic,am facut o captura in firewire si e super ok o sa mai probez si o sa las impresii despre............multumesc oricum celor interesati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări