alexutu Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 in trecut am folosit leadtek vc 100 cu rezultate f bune pot spune leadtek xp 2000 cu rezultate ok dar acu vreau sa trec pe ceva si cu firewire, pt cine a folosit si editat video de pe vhs mini dv etc astept indrumari . multumesc si numai bine va doresc Link spre comentariu
MifTy Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 dac?-?i d? mâna, ia o plac? de la pinnacle...nu ?tiu dac? au r?mas la fel de bune, dar cel pu?in acum 2-3 ani când eram eu interesat de a?a ceva, erau cele mai bazate pl?ci de captur?/editare video... Link spre comentariu
oachy Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 dac?-?i d? mâna, ia o plac? de la pinnacle...nu ?tiu dac? au r?mas la fel de bune, dar cel pu?in acum 2-3 ani când eram eu interesat de a?a ceva, erau cele mai bazate pl?ci de captur?/editare video...daca te intereseaza o placa de captura cum spunea Mifty mai sus sa mearga cu Pinacle am eu una, astept PMPlaca PCI - Firewire x3 (placa camera) - 1 buc (63RON - 18euro) Link spre comentariu
MifTy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 nu-nu, nu de soft vorbeam!!! pinnacle a scos într-o vreme ?i pl?ci de captur? ?i editare în timp real, ?i erau foarte bine cotate. la asta f?ceam referire, nu la softul lor de editare video. ceva de genul ?sta: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/u ... ion+12.htm cu sau f?r? softul lor bundled... Link spre comentariu
alexutu Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 am luat un leadtek dv2000 care are si firewire si analogic,am facut o captura in firewire si e super ok o sa mai probez si o sa las impresii despre............multumesc oricum celor interesati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum