Vizitator chirpicc Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 salut,mi-am cumparat un amplificator 2x110W iar boxele existente (nu mai stiu cati wati au dar difuzorul de bas are 20 cm) nu mai fac fata si trebuie sa-mi fac altele.intrebarea mea e: care e diferenta dintre un woofer pt masina si un woofer pt casa? pot folosi cu succes un woofer pt masina in boxele pt casa?p.s. singurele diferente observate de mine sunt de sensibilitate (mai mare la wooferele pt casa), de pret (mai mare tot la cele pt casa) si de geometrie/gabarit (magnetul wooferelor de masina este mai mare decat al celor pt casa) Link spre comentariu
Extrem Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 singurele diferente observate de mine sunt de sensibilitate (mai mare la wooferele pt casa), de pret (mai mare tot la cele pt casa) si de geometrie/gabarit (magnetul wooferelor de masina este mai mare decat al celor pt casa)Degeaba le-ai observat daca nu stii ce rol au fiecare.Pe scurt, poti baga un subwoofer de masina intr-o boxa de casa, singura problema prin care trebuie sa treci, daca vrei sa sune bine, sunt cateva simulari teoretice si practice din partea ta.Teoretice: cu programePractice: constructia a 2-3-4 boxe dupa simularile teoreticeDaca vrei ceva serios si demn de lauda, respecti cele 2 simulari, daca nu, respecta macar prima.Spor la treaba ! Link spre comentariu
chorchy Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 ce muzica asculti?atunci cei de pe forum te vor putea lamuri cu ce este mai bun pentru tine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum