Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer de masina in boxa pt casa?

Vizitator chirpicc

Postări Recomandate

Vizitator chirpicc

salut,mi-am cumparat un amplificator 2x110W iar boxele existente (nu mai stiu cati wati au dar difuzorul de bas are 20 cm) nu mai fac fata si trebuie sa-mi fac altele.intrebarea mea e: care e diferenta dintre un woofer pt masina si un woofer pt casa? pot folosi cu succes un woofer pt masina in boxele pt casa?p.s. singurele diferente observate de mine sunt de sensibilitate (mai mare la wooferele pt casa), de pret (mai mare tot la cele pt casa) si de geometrie/gabarit (magnetul wooferelor de masina este mai mare decat al celor pt casa) :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

1

• chorchy

1

Top autori în acest subiect

singurele diferente observate de mine sunt de sensibilitate (mai mare la wooferele pt casa), de pret (mai mare tot la cele pt casa) si de geometrie/gabarit (magnetul wooferelor de masina este mai mare decat al celor pt casa)

Degeaba le-ai observat daca nu stii ce rol au fiecare.Pe scurt, poti baga un subwoofer de masina intr-o boxa de casa, singura problema prin care trebuie sa treci, daca vrei sa sune bine, sunt cateva simulari teoretice si practice din partea ta.Teoretice: cu programePractice: constructia a 2-3-4 boxe dupa simularile teoreticeDaca vrei ceva serios si demn de lauda, respecti cele 2 simulari, daca nu, respecta macar prima.Spor la treaba !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări