Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combine proaste

costy

Postări Recomandate

Vizitator Kimnotyze

eu l-am intrebat pe unu odata in altex cum are un amplituner sony 5x100 W cand el absoarbe de la retea maxim 260 W . . . .

Simplu: functioneaza cate un singur canal odata, prin rotatie. :lol:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

11

• csl1131

4

• adi_0106

4

• Jules00

3

Top autori în acest subiect

Era facut in coaborare cu Louis Axton extraterestrul care si-a gasit piata de desfacere la noi,acesta dezvaluindu-le celor de la sony si altora care baga W din burta secretul randamentului de peste 100%,si asta spune tot.

Link spre comentariu

haideţi măi ......... nu mai fiţi răi ..... combinele astea char scot 5 X 10000000 W dar pe spate e scris aşa puţin că când românu vede că consumă scula puţin se bucură ca are muzică tare fară să îi facă contoru`ca polizoru` :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Link spre comentariu

Mi se pare ca cei care scriu pe un amplituner,combina& other audio stuff mii de W cand "sculele" au de fapt de cel putin 10 ori mai putini W, distorsionati si aia isi bat joc de clienti.Si se mai mira unii de ce 2 amplifuri care sunt aparent de aceeasi putere,au o diferenta de pret intre ele asa de mare.

Link spre comentariu

<>Ceea ce ai zis tu are 2 cauze ( in functie de utilizator ):1. masinaria marketing-ului lucreaza, astfel reusesti sa ii pacalesti pe unii "cunoscatori" care nu au nici o treaba cu chestiile audio si care cand vad un sistem atat de mic ce scoate o asemenea putere si este asa de ieftin imediat sare sa il cumpere;2. marile firme, ce si-au creat un nume important de-a lungul anilor incep sa pacaleasca cumparatorii prin minciunelele pe care le scriu pe aparatele cumparate, astfel isi permit sa bage ( in mare parte sa scoata din aparate si filtrele din boxe condensatori si alte chestii care sa scada pretul de productie, dar pretul final sa ramana la fel de mare sau chiar mai mare ) diverse lucruri prin aparate, ca doar de de firma, nu isi permit astia sa faca lucruri asa de proaste ( cam asta gandeste cumparatorul ).

Link spre comentariu

De aia prefer vechiturile. Pentru ca stiu ca-s de calitate.Videou' meu "Panasonic" NV-630PX fabricat acu' 19 ani (a mers doar 11, din care 7 mai intens) e mono@2 capete, dar are mecanica de metal, redare inrgesitare/redare P.A.L./N.T.S.C/SECAM frantuzesc (da, inregistreaza pe N.T.S.C.), tuner si pe N.T.S.C.!, L.P. Tre' sa recunosc ca tuner-u' e cam obostit moral si de aia tre' sa baf semnal direct din tembelizor, da' imaginea e buna.Un V.C.R. "Panasonic" mono cu 4 capete din ziua de azi are o imagine mai buna, dar in cel mai bun caz are redare N.T.S.C., mecanica e de plastic (facuta sa se duca repede) si nici macar nu mai e Made in Japan.Si ca tot sunt eu cu lampile, intre o combina "Panasonic" din 1999 (are o ruda de-a mea asa ceva) si un Capri din '66 va pun eu intrebarea: ghici la care se aude mai bine?

Link spre comentariu

Si eu am un TV Funai de prin 94-93 care are oaqrecare probleme cu banda ( nu prea mai prinde programele noi bine, ci cu purici ) dar care pe partea de audio poate rivaliza cu succes imbatabil cu TV-urile LG.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări