Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aspirator Rohnson R179 Hydra

Vizitator costel48

Postări Recomandate

Vizitator costel48

Aspiratorul are o functionare intermitenta. Timp de 5 min. merge bine. Dupa aceea,se opreste si palpaie LED-ul. Daca scot tubul flexibil, merge dar daca dau cu peria pe covor se opreste. Are o schena de comanda cu microcontroler. Are un senzor de presiune, pe care l-am deconectat, dar tot asa face. Mii de multumiri pentru orice sugestie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

1

Acel presostat (senzor de presiune) protejeaza aspiratorul de situatia in care in tub intra un obiect ce nu poate fi aspirat in vasul de apa (o punga de plastic de exemplu), situatie in care despresiunea creata de turbina aspiratorului creste semnificativ.Problema ta poate fi generata de doua lucruri:1. ai pus mai multa apa in vas decat este indicat2. circuitul de aspiratie este obstructionat In cazul 2 trebuie sa verifici si starea filtrelor de aer (HEPA) montate pana la intrarea in vasul de apa.Daca acestea sunt colmatate, aspiratorul se comporta asa cum spui si tu: se opreste dupa cateva momente de functionare. Incearca sa scoti filtrele si vezi cum se comporta aspirand o zona curata. Daca obtii rezultate pozitive poti incerca sa clatesti filtrele cu apa, apoi le lasi sa se usuce. Daca nici dupa spalare nu functioneaza bine nu iti ramane decat sa cumperi alte filtre. Le gasesti la importatorul produsului care este Vassillias, sediul lor fiind pe strada Biharia 65-67, complexul METAV.Aceeasi problema am avut-o si eu cu un aspirator Rohnson R178, iar solutia a fost inlocuirea filtrului HEPA (de hartie) Filtrul l-am gasit pe stoc si m-a costat 15 RON. Suna inainte sa te duci acolo.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator costel48

Am incercat. Se comporta la fel. Dupa cca. 5 min. se opreste cand creste sarcina.Nu am idee cum anume simte cresterea curentului. Detectorul se presiune l-am scos.Are cineva o schema?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări