Vizitator h2oxtreme Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Salut! Vreau sa-mi cumpar o pereche de boxe JAMO s 406 (le-am gasit la un pret bun). Am vazut ca sunt de 6 ohmi, iar amplificatoarele pe care le-am gasit sunt de 4 sau 8 ohmi. Cum trebuie legate, la 4 sau la 8 ohmi? Sau se gasesc si amplificatoare de 6 ohmi? Oricum nu ma pricep deloc, pana acum am avut o combina muzicala si un sistem. Ce parere aveti de boxe, avand in vedere ca nu am pretentii de sunet foarte puternic pentru casa, vreau mai mult claritate? Link spre comentariu
djlove Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Le poti folosi cu succes pe orice amplificator de 4 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator h2oxtreme Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Am inteles. Mersi! Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 E bine s? le m?sori înainte, s? nu ai surprize. Unele combine mai au trecute în spate la difuri, 6 Ohmi, îns? majoritatea fiind cu STK-uri, nu ?in în realitate decît 8 Ohmi, la fel ?i 90% din amplifurile orientale, chiar dac? scrie 4-16 Ohmi, nu-s capabile decît de 8-16. Amplifurile vechi europene erau proiectate ptr 4 Ohmi, prin anii 70. Link spre comentariu
BF37 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Posed aceste boxe si sant multumit de ele , se aud binisor . Sant niste boxe bune , merge orice gen de muzica pe ele si chiar au un bass excesiv ( uneori ) , pe hip-hop , sau house . Eu ascult destul de tare muzica , pot sa spun ca le-am incercat la greu si rezista ( in limita a 50 W , reali). Recomand cu caldura ( luand in considerare si pretul atractiv ) , dar daca va plac foarte mult mediile , s-ar putea sa le simtiti lipsa ( putin ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum