Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe

Vizitator h2oxtreme

Postări Recomandate

Vizitator h2oxtreme

Salut! Vreau sa-mi cumpar o pereche de boxe JAMO s 406 (le-am gasit la un pret bun). Am vazut ca sunt de 6 ohmi, iar amplificatoarele pe care le-am gasit sunt de 4 sau 8 ohmi. Cum trebuie legate, la 4 sau la 8 ohmi? Sau se gasesc si amplificatoare de 6 ohmi? Oricum nu ma pricep deloc, pana acum am avut o combina muzicala si un sistem. Ce parere aveti de boxe, avand in vedere ca nu am pretentii de sunet foarte puternic pentru casa, vreau mai mult claritate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• djlove

1

• BF37

1

Top autori în acest subiect

E bine s? le m?sori înainte, s? nu ai surprize. Unele combine mai au trecute în spate la difuri, 6 Ohmi, îns? majoritatea fiind cu STK-uri, nu ?in în realitate decît 8 Ohmi, la fel ?i 90% din amplifurile orientale, chiar dac? scrie 4-16 Ohmi, nu-s capabile decît de 8-16. Amplifurile vechi europene erau proiectate ptr 4 Ohmi, prin anii 70.

Link spre comentariu

Posed aceste boxe si sant multumit de ele , se aud binisor . Sant niste boxe bune , merge orice gen de muzica pe ele si chiar au un bass excesiv ( uneori ) , pe hip-hop , sau house . Eu ascult destul de tare muzica , pot sa spun ca le-am incercat la greu si rezista ( in limita a 50 W , reali). Recomand cu caldura :da ( luand in considerare si pretul atractiv ) , dar daca va plac foarte mult mediile , s-ar putea sa le simtiti lipsa ( putin )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări