MifTy Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 are cineva deja f?cut un pdf cu dispunerea pinilor la avr-urile curente ?i cele u?or învechite??? aka de la at90s1200 încoace??? nu de alta, dar am c?utat pe gogu... ?i, sincer, s? stau s? puric fiecare datasheet de la atmel e numai 1 pic c?lc?tor pe nervi... de?i b?nuiesc c? o s? ajung totu?i s? fac treaba asta!!! ceva în stilul ?sta, dar cu xtal-e cu tot... Link spre comentariu
Kuki Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Daca platesti bine... Link spre comentariu
MifTy Postat August 22, 2009 Autor Partajează Postat August 22, 2009 mersi kuki, doar c? m? gândeam la ceva printabil pe o sigur? pagin?... cam ca asta: http://tinkerlog.com/2009/06/18/microco ... eat-sheet/ doar c? e zuper ?i a?a: m?car nu mai caut prin toate pdf-urile de la atmel ... stay tuned, o s? fac un pdf personal, ?i-l bag aici... Link spre comentariu
MifTy Postat August 22, 2009 Autor Partajează Postat August 22, 2009 versiunea 0000001... pdf, s? fie mai u?or la printat...(dac? mai ave?i sugestii ce avr-uri ar mai trebui ad?ugate, zice?i... eu am pus ce am crezut c? nu e prea obsolete, ?i se folose?te mai des...) Link spre comentariu
danzup Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Baga si atmega 8515 si 8535 acolo ! Link spre comentariu
MifTy Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 m? gândeam s? le bag, dar seria 8xxx n-am nici cea mai mic? idee cât de mult se (mai) folose?te...cu pu?in noroc, peste o or? apare v00002!! Link spre comentariu
ole Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 A trecut ceva mai mult de o ora Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 astept si eu versiunea urmatoare, buna idee topicu . Da ar fi bine sa fie notati doar pinii folositi, ca obosesc ochii sa gaseasca miso, mosi, sck etc prin ceilalti. Nu vreau sa par lenes, da sa fie 100% practic. Bun ar fi si cu pic ceva asemanator.p.s. atmega8 are aceeasi dispunere la isp ca si 48,88.. Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 am facut si eu unu cu cele care le-am folosit personal . Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 intrucat "dincolo" nu am gasit topic... Link spre comentariu
criss Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 foarte bine venit dar daca faci pt fiecare MC in parte cam stufoasa va fi+ca vor fi MCurile inghesuite pt aparea erori(citesti din greseala datele de la celalalt MC)eventual un program(pt PC) ce iti afiseaza toate cele necesare: ex.Modelul, formatul soketului, nr de pini:+VccGNDXtall1Xtall2ResetSCKMISOMOSInu ar fi bine venit? Selectezi modelul din meniu(derulant) si ai datele necesare:ex. Attiny 2313:Soket: PdipPin no. 20VCC - 20GND - 10Xtall1 - 4Xtall2 - 5Reset - 1SCK - 19MISO - 18MOSI - 17ce spuneti nu ar merge? Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 ar fi perfect, astept cu nerabdare programul Link spre comentariu
criss Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 eu m-as avanta in asa ceva, dar ar aparea o problema.... baza de date.cum sunt incepator in meleagurile programarii nu cunosc alte baza de date decat Mysql si Firebird .... nici accesul nu-l cunosc.asta ar implica in cel mai bun caz(mysql) instalarea Mysql-ului + importarea bazei de date + ODBC(conectorul dintre program si mysql) + setarea System DSN-ului.daca sunteti de acord cu dezvoltarea unui program pe baza de date Mysql atunci sunt dispus sa il fac!Daca nu atunci as putea face un compromis, invatand Accesul(care ma gandesc ca toti il au disponibil in kitul de instalare office).Astept pareri .. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 mi se pare c? bascom are o asemenea baz? de date...chestia e c? majoritatea mcu-urilor de la atmel au cam aceea?i configura?ie a pinilor, unica diferen?? ar fi c? pe lâng? cele 2 semnifica?ii ale unui pin mai apare una.diferen?ele nete apar între vechile genera?ii de 8xxx ?i cele noi...de-asta nu am pus toate microcontrollerele de la ei, ?i atunci când le-am pus, le-am pus pe cele frecvent folosite de încep?torii în materie, profesioni?tii au deja baza de date în cap!!! Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 pai mai Mifty... daca tot faci o treaba, fa-o cum trebe pune si default-urile de la fusebits la fiecare din ele si eventual o lista cu modulele integrate in ele pt incurajare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum