Vizitator mozo Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 Sal,Se impune achizitionarea unui amplificator pt. 2 suburi de 650 W/8ohm.Alegerea este intre Peavey PV 2600 - 900W/4 si un amp de la QSC (nu stiu momentan modelul, in ~ aceeasi gama de putere (poate mai jos).Peavey ofera putere mare, DDT (Dystortion detection), pret rezonabil, nu stiu nimic despre QSC decat ca are calitate f. buna a sunetului, in aprox aceeasi gama de pret.PV 2600 = 27.000.000 lei,QSC = 32.000.000 lei.Care este cea mai buna alegere ?Multumesc Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 din pacate nu stiu despre Peavey , dar QSC sunt o firma de profi ... am auzit un amplificator de 2*400W (para,nu mai stiu care era, da parca era de 2*400 sau pe acolo oricum) si suna super...singura problema e pretul..care pt mie e f mare... dar daca ai cum sa iei asa ceva, eu zic ca se merita.. isi merita banii..(cel putin ala care l-am auzit eu de la QSC)acuma pt bas numa nu stiu cat o sa fie diferenta...pt ca pe bas distorsiunile se aud mai greu.. de fapt foarte greu.., mai ales daca sunt mici sau foarte mici.... Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 De fapt intrebarea era mai mult in sensul comparatiilor de fiabilitate, oricum puterile nu prea sunt comparabile (400W/4Ohm fata de 900 W/4Ohm). Si na-m obiceiul sa duc statiile in saturatie...Stiu ca QSC face lucruri profi, dar nici Peavey nu sunt chiar departe. Am lucrat cu Peavey intr-un club timp de peste 2 ani si inca n-au crapat. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 as alege QSC fara sa clipesc :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum