Vizitator vykuss Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Am nevoie de un programator pentru citirea si rescrierea epromurilor Motorola 68HC*.Poate sa fie si schema electrica in vederea construiri unei interfete.Orice ajutor este binevenit si apreciat. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
djdansmart Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 MC68HCxxxx NU este eprom! Sunt procesoare(cu eprom incorporat) care se afla in casetofoane auto,in borduri auto..etc! Tie pt ce anume iti trebuie exact? Pt ca unele din aceste procesoare sunt securizate (security bits active) si nu se pot citi cu un hardware simplu! Cand incerci sa citesti un procesor securizat cu un hardware neadecvat..vei pierde continutul original! Exista si interfete care au functie de SKIP security bits..dar sunt destul de scumpe! Acum depinde pt ce ai tu nevoie exact..! Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Caut si eu pe cineva capabil sa imi citeasca un procesor Motorola MC68HC908 securizat.Am un programator dar nu stie sa ocoleasca bitii de siguranta. Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Nimeni?O fi posibil ce vreau eu sa fac? Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 UP!Mai scriu pe aici poate totusi gasesc un pasionat. Link spre comentariu
ghitab Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Salut. http://www.etlweb.com/?ref=prod_prog_mc68hc908az60r1 asta ar fi ceea ce te intereseaza pe tine. Cand l-am luat eu era in jur de 190$. In ce dispozitiv este pus 908 asta al tau? Vrei sa citesti eeprom saui flash? Link spre comentariu
ssilvviu Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 E un procesor Motorola MC68hc908AP64CFAE dintr-un detector de radar.Vreau sa citesc softul din unul functional si sa il rescriu in detectoare defecte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 salut !doresc si eu sa construiesc asa ceva! (cititor,programator MC68HC908AB)are cineva vre-o schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum