coman ion Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Teleserv imi e greu sa gasesc repede si costa cam mult,poate iau alta data.Ma gandeam ca poate se potriveste vreun pilot care se gaseste uzual.E o lucrare din care nu iese niciun ban asa ca... Link spre comentariu
coman ion Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Am reusit sa intru in service cu o telecomanda programabila Jolly4 (o ciudatenie la prima vedere dar are foarte multe coduri) cu codul 1106.Tastele numerice corespundeau in schimb pentru A-F in hex a trebuit sa merg prin incercari;la un moment dat a aparut pe ecran "end of procedure",a iesit din service si nu a mai vrut sa reintre nici batut .Mai aveti vreo idee? Link spre comentariu
coman ion Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Sa traiti!A gasit cineva o telecomanda neuniversala pentru acest tv cu video? A trecut ceva timp de la mesajul anterior si poate a aparut ceva potrivit. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 ar trebui sa mearga 07660CH490 sau 076ROCH540 Link spre comentariu
Vizitator ghiland Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 buna seara am si eu un astfel de tv,am intrat in service mode am schimbat adresele si tot nu am sunet,cum fac sa schimb in norma DK? televizorul este bush 18 sil/va Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Pentru inceput ... incearca sa scrii modelul complet si corect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum