Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare Boxe JAMO J-122

Vizitator tr1ppo

Postări Recomandate

Vizitator tr1ppo

astazi au sosit difuzoarele dupa 3 ore de auditii si teste am observat:Pro West il lipseste zona 500 - 800 hz (nu stiu exact ca e dupa ureche) si la fel cu frecventele joase sub 40 hzla o frecventa de 25 hz sinusoidali Pro West e capabil sa scoata numai o fasaiala de aer nimic mai mult in schimb Peerless e capabil sa o redearezultatul final e ca sunt foarte multumit de boxe dar am fost nevoit sa scad 9 dB din frecventele medii si inalte ca sa fie echilibrat cu Peerlessmultumesc pentru sfaturi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

4

• VTP

2

• CBI

2

• baga

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Am cumparat alt adeziv si le am reparat dar se pare ca difuzoarele originale au fost afectate cu timpu si nu mai au acelasi randament... dar pana la urma am ajuns la concluzia sa cumpar alte difuzoare si am comandat Peerless SLS-263 http://www.tymphany.com/830668 am tot incercat sa fac o simulare cu bassbox dar nu am reusit sa instalez programu si am facut cu WinISD beta si am obtinu graficul asta http://img268.imageshack.us/img268/7391/graficp.jpg linia albastra sunt noile difuzoare iar cea galbena sunt pentru difuzoarele chinezesti pro west (difuzoarele actuale) as fi facut si pentru difuzorul original dar nu am parametrii T/S Poate sa ma ajute cineva cu o simulare pentru difuzorul Peerless SLS-263 sau poate chiar pentru difuzoarele originale Jamo w-250-1 ?Multumesc anticipat!

salutsfatul unui patit :cry: pro west este un mare gunoi de difuzor,am incercat si eu sa schimb un difuzor cu acest model ,se aude doaga in orice incinta o sa l pui,este un midbas ,cu toate ca are diametrul mareeu am ars unul la 35w,cu Toate ca are bobina si de 4 si de 8 ohmiincearca sa gasesti un difuzor pe acelasi diametru si spl(spuneai parca 92dB),de la SAL,MNC,UNITRA,PAdifuzoarele se pot repara in Bucuresti,daca ai incredere trimitele la mine si ma ocup eu de astacunosc o doamna la care repar ,rebobinez,pun alte membrane ,suspensii ,la difuzoare rare ,fabricate si in 1940daca te hotarasti ,am nevoie de suspensii noiluam legatura pe privat,saptamina viiitoare ,miine plec din tara pentru o saptaminaSUCCESURI!PSam observat ca ai rezolvat problema ! :aplauze
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator hagiufa

sal !despre jamo j-153 stie cineva ceva ?am gasit o pereche si mi se par cam "SF" parametrii :3 Cai,Incinta inchisa,dif.bass 300mm/medii 55mm polipropilena/inalte silk dome tweeter 28mm,100W sinus(RMS),4-8 ohm,21-20.000Hz! ,Sensibilitate 96dB/1W/1m! ,cross 800/5000Hz,Reglaj medii,inalte 0-(-13dB),protectie overload cu afisaj led

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări