Vizitator ionela21tm Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 vreau sa-mi reinstalez windows-ul , si vreau sa dau unitatea unui prieten(eu nu am sa fiu langa el cand instaleaza windows), dar nu vreau sa se uite la pozele mele din D , de ascuns e banal, o sa le gaseasca si m-am gandit sa pun parola pe folder cu lock my book , problema e daca dupa ce dezinstaleaza toate programele si reinstaleaza windows este posibil sami vada pozele ?un raspuns pls la id meu ([email protected]) sau aici , multumesc Link spre comentariu
Golem Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Luati-va un stick USB de 4GB, puneti pozele pe el, stergeti-le din D:/ si apoi dupa ce va da calculatorul, le copiati la loc.Daca vrea musai sa le vada, nici mama programului nu-l impiedica... Link spre comentariu
Blind Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Backup pe dvd-uri sau HDD extern imprumutat de la cineva (cu stergerea datelor din pc, evident). Link spre comentariu
Stefan Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 un sfat mai bun cauta un alt prieten care sa iti instaleze winul daca asta e asa curios.eu nu ma uit in calculatoarele clientilor sau al prietenilor daca ei nu imi cer in mod special sa umblu si pe celelate partitii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum