adicontakt Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 dupa o discutie pe yahoo messenger cu un prieten de al meu ma trezesc la un moment dat cu un link in care mi se spunea ""úite pozele de la mare"". antivirusul nezicand nimic am dat click acolo si rezultatul se vede in poza de mai jos partea proasta ca numai pot modifica pagina de start . butoanele de use ,blank use curent web page sunt blocate. am scanat cu kaspersky si nu a gasit nimic, am dat cu windows defender la fel. am intrat in safe mode si tot nu pot face nimic. ceva idei? Link spre comentariu
radue Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Nu mai folosi IE, treci pe Firefox.Partea proasta la IE e ca nu prea stiu daca se poate dezinstala in acelasi mod in care dezinstalezi firefox ca sa se repare. Link spre comentariu
Craciun Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Salut , la Win XP si Ie6 se poate din control panel/addremoveprograms/adremovewincomponents debiezi IE il dezinstaleaza si apoi il rebifezi si il instaleaza din nou de pe CD-ul de WinXP. Poti face sistem restore . Ce ai tu "chipurile" e spyware , poti instala yahootoolbar si are un antispyware de la CA inclus , rulezi si iti sterge spyware si adware gasite. Succes Daniel Link spre comentariu
NumLock Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Salut.Încearc? asta: Start -> Run -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> InternetExplorer -> Main -> Start Page ?i modifici de aici dac? merge:) Link spre comentariu
adicontakt Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 am rezolvat mai usor, am da reinitializare setari in internet explorer intre timp mi s-a dus placa video asa ca, CUMPAR URGEEEENT placa video nvidia gforce 8600 m gs 512 mb poate fi gt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum