Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cred ca m-am pricopsit cu un virus

adicontakt

Postări Recomandate

dupa o discutie pe yahoo messenger cu un prieten de al meu ma trezesc la un moment dat cu un link in care mi se spunea ""úite pozele de la mare"". antivirusul nezicand nimic am dat click acolo si rezultatul se vede in poza de mai jos

Posted Image

partea proasta ca numai pot modifica pagina de start . butoanele de use ,blank use curent web page sunt blocate.

am scanat cu kaspersky si nu a gasit nimic, am dat cu windows defender la fel. am intrat in safe mode si tot nu pot face nimic. ceva idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• Craciun

1

• radue

1

• NumLock

1

Top autori în acest subiect

Salut , la Win XP si Ie6 se poate din control panel/addremoveprograms/adremovewincomponents debiezi IE il dezinstaleaza si apoi il rebifezi si il instaleaza din nou de pe CD-ul de WinXP. Poti face sistem restore . Ce ai tu "chipurile" e spyware , poti instala yahootoolbar si are un antispyware de la CA inclus , rulezi si iti sterge spyware si adware gasite. Succes Daniel

Link spre comentariu

Salut.Încearc? asta: Start -> Run -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> InternetExplorer -> Main -> Start Page ?i modifici de aici dac? merge:)

Link spre comentariu

am rezolvat mai usor, am da reinitializare setari in internet explorer intre timp mi s-a dus placa video asa ca, CUMPAR URGEEEENT placa video nvidia gforce 8600 m gs 512 mb poate fi gt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări