Dj Alex Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 deci cum am scris in subiect am 2 tranzistori MJ11015 si 2 tranzistori MJ11016 sunt montati pe un amplificator auto si as vrea sai probez sa vad dac sunt buni cum sa fac Link spre comentariu
vio2007 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Cauti MJ11015 datasheet si vezi ca sunt tranzistori darlington,desfaci firele care duc la placa amplificatorului (emitor si baza ) si masori jonctiunile tinand cont de structura interna .Masurarea o faci cu digitalul pe pozitia dioda . Se fac practic trei masuratori: polarizare directa a jonctiunilor B-E,B-C,polarizare inversa a jonctiunilor B-E , B-C si verificare existenta scurtcircuit E-C. Pentru inceput cred ca trebuie sa verifici sursa de alimentare ,apoi finalii de la amplificator. Link spre comentariu
Dj Alex Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 domnu vio2007 am masurat alimentarea de la amplificator si imi arata 100V continu dar am observat ca puntea redresoare se incalzeste foarte tare puntea ii de 10A ce ziceti ii bina sa se intample acest lucru Link spre comentariu
Mindware Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 cu sau fara sarcina?...adica ,ai decuplat amplificatoarele propriuzise? Link spre comentariu
Dj Alex Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 pai ampificatoru nu era in sarcina , eu numai l-am alimentat si atat ca sa vad ce tensiune scoate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum