Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator auto

Dj Alex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj Alex

6

• bolek

5

• Stefan

1

• milo01miau

1

Top autori în acest subiect

Eu am vazut acum vreo 10 ani in talcioc unu de genu asta, era 150w+150w, e auto, e de fabrica , si facea multa galagie.merita reparat, e o constructie simpla, dar n-am vazut scheme&shit. Mi s-a parut insa foarte solid facut, si radiatoarele sunt uriase. E drept ca mai si disipa pe masura, dar la vremurile alea...deh..e de prin '90 sau chiar si mai vechi.

Link spre comentariu

pana nu gasesc schema nu cred ca am ce sai fac are 3 iesiri si pe una dintre ele era mai puternica asa mia zis cineva daca , dac gaseste cineva schema sa imi zica si mie :da o so caut si eu

Link spre comentariu

pai asta ii problema nu stiu mai nimic despre amplificator ma gandeam ca poate cineva dintre voi il recunoaste dar am si eu o intrebare stiu ca pe vremea cand sa fabricat amplificatoru nu exista internet dar nu trebuia sa aiba o schema facuta , cine la fabricat ma gandesc ca ia facut si o schema , nu ?

Link spre comentariu

Ok.Ai dreptate, exista o schema. Dar e in tara in care s-a fabricat, la firma care l-a facut . Stii cumva unde anume?! :bataie Daca te pricepi un pic apuca-te si scoate-i tu schema. Scrie pe forum tipul tranzistoarelor , diodelor mari si circuitelor integrate.Daca nu, pune-l la vanzari si ia-ti altceva. Daca-l faci praf de tot, nu mai obtii nimic dup-aia.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

mai, tu vrei schema sau vrei sa il faci sa cante!? fa poze multe si detaliate si iti zicem cum sa il repari, nu mai cauta o schema la un aparat despre care nici nu stii cum se numeste!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări