Vizitator crocodylu Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Vreau sa construesc un amplificator de putere undeva la maxim 400w (reali) ,8 ohmi (nu mai putin).Si as vrea sa stiu cum este mai bine sa fac eu kiturile sau sa le cumpar gata facute? Link spre comentariu
mely17 Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Vreau sa construesc un amplificator de putere undeva la maxim 400w (reali) ,8 ohmi (nu mai putin).Si as vrea sa stiu cum este mai bine sa fac eu kiturile sau sa le cumpar gata facute? Eu zic sa iti faci ceva de putere mai mica pentru a evita eventuale costuri! (faci o gresala ti se ard finali si ai dat o groaza de bani pe ei) si dupai iti vine sa ! Totusi daca vrei cumparati ''KITURI'' pe care le poti pune in functiune mai usor!Spor la treaba Link spre comentariu
Vizitator crocodylu Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Multumesc pentru sfaturi .Se gasesc in tei kituri? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Se gasesc in tei kituri?in tei nu cred, cauta in corcodush!!!gasesti kituri pe multe site-uri dar cele mai bine le gasesti pe hi-end.ro Link spre comentariu
Vizitator crocodylu Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Dare daca fac eu un chit de amplificare iese la fel cu cel cumparat? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Dare daca fac eu un chit de amplificare iese la fel cu cel cumparat?depinde de experianta care o ai Link spre comentariu
Golem Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4495 O posibilitate. Link spre comentariu
zal Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 E un subiect în capu la pagin? cu scheme de amplifuri, alegi de acolo unul pe care te sim?i în stare s?-l faci. Cum e clar c? nu ai experien??, ar fi bine s? începi cu ceva u?or, un integrat de cî?iva wa?i. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum