Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

flash write protect

Light_man

Postări Recomandate

am deja 4 stick, care dupa introducerea intr-un computer nu mai vor sa fie formatate, nu pot copia sau scrie date de pe el...pe scurt nu vrea sa mai functioneze...si sigur nu au write-protection swich....pur si simplu nu vor sa fie formatate....mai am cateva solutii care nu le-am testat: format din linux sau dos....avira mi-a gasit cativa clienti: ise32.exe si ctfmon.exe (tr/vb.agt.1 trojan si tr/agent.114176.g trojan cica) dar nu reuseste sa ii scoata la restart.as fi recunoascator daca imi sugerati cateva solutii...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

4

• MifTy

2

• radue

1

• SunShine

1

Top autori în acest subiect

Incearca sa formatezi stick-urile dupa un alt PC, dotat cu un antivirus bun gen Kaspersky 2009 Internet Security, spre exemplu. Este posibil ca Avira sa le fi blocat la scriere si sa nu le poti utiliza din aceasta cauza.

Link spre comentariu

bag? stickurile în usebeuri, ?i booteaz? sistemul cu livecd-ul gparted! :da te las s? ne spui singur ce minune s-a întâmplat (te por?i cu ele ca ?i cu un hdd, dar nu formatezi altfel decat în FAT, nu FAT32 sau NTFS...)

Link spre comentariu

same.....ca si onbelay v2...pe cele pe care le formateaza si onbelayv2 le vede si gparted....pe celelalte nimic...cosu de gunoi scrie pe ele.... :jytuiyu am incercat si mandriva, si inca vreo 2 versiune de linux , redhat si debian gnu...fara rezultate diferite...linuxul reuseste formatul, indiferent de model sau tipul linuxului, la cele la care merge

Link spre comentariu

ia încearc? s? ?tergi întâi parti?iile, dai reboot, ?i apoi te ui?i dac? au r?mas tot parti?ii goale, apoi le formatezi ext2 sau 3, iar reboot, ?i apoi ?tergi ?i refaci parti?iile, ?i formatezi...sun? aiurea, dar a?a te asiguri c? nu e vre-o minune ascuns? pe undeva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări