Light_man Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 am deja 4 stick, care dupa introducerea intr-un computer nu mai vor sa fie formatate, nu pot copia sau scrie date de pe el...pe scurt nu vrea sa mai functioneze...si sigur nu au write-protection swich....pur si simplu nu vor sa fie formatate....mai am cateva solutii care nu le-am testat: format din linux sau dos....avira mi-a gasit cativa clienti: ise32.exe si ctfmon.exe (tr/vb.agt.1 trojan si tr/agent.114176.g trojan cica) dar nu reuseste sa ii scoata la restart.as fi recunoascator daca imi sugerati cateva solutii... Link spre comentariu
SunShine Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Incearca sa formatezi stick-urile dupa un alt PC, dotat cu un antivirus bun gen Kaspersky 2009 Internet Security, spre exemplu. Este posibil ca Avira sa le fi blocat la scriere si sa nu le poti utiliza din aceasta cauza. Link spre comentariu
Light_man Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 incercat....fara rezultat. insa am reusit un quick format cu onbelayV2....full nu e de acord sa faca Link spre comentariu
radue Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Ai incercat sa-l faci din dos cu DISKPART ? Link spre comentariu
Light_man Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 nu...l-am lasatqa asa cum l-am facut quick forumatu lui onbelay v2...deocamdata... Link spre comentariu
MifTy Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 bag? stickurile în usebeuri, ?i booteaz? sistemul cu livecd-ul gparted! te las s? ne spui singur ce minune s-a întâmplat (te por?i cu ele ca ?i cu un hdd, dar nu formatezi altfel decat în FAT, nu FAT32 sau NTFS...) Link spre comentariu
Light_man Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 same.....ca si onbelay v2...pe cele pe care le formateaza si onbelayv2 le vede si gparted....pe celelalte nimic...cosu de gunoi scrie pe ele.... am incercat si mandriva, si inca vreo 2 versiune de linux , redhat si debian gnu...fara rezultate diferite...linuxul reuseste formatul, indiferent de model sau tipul linuxului, la cele la care merge Link spre comentariu
MifTy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 ia încearc? s? ?tergi întâi parti?iile, dai reboot, ?i apoi te ui?i dac? au r?mas tot parti?ii goale, apoi le formatezi ext2 sau 3, iar reboot, ?i apoi ?tergi ?i refaci parti?iile, ?i formatezi...sun? aiurea, dar a?a te asiguri c? nu e vre-o minune ascuns? pe undeva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum