Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator brandt a4028 d

pavel86

Postări Recomandate

as dori sa schimb tranzistorii finali ai acestui amplificator brandt a4028d. cei originali s-au ars, in momentul de fata functioneaza ok cu bd249c si cu bd250c pe etajul final. ideea e ca din cate am inteles tranzistoarele bd nu sunt prea bune dpdv calitativ. ce imi puteti recomanda mai de calitate si cu un sunet placut??? ps : tranzistorii finali originali au fost 2sd895 respectiv 2sb775 pe o alimentare _+40 volti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavel86

5

• zal

3

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

sharky acesti tranzistori pe care mi i-ai recomandat ar merge la tensiunea de _+40v, pt k la caracteristici am vazut tensiune de functionare de pana la 230v?nu asa vrea sa-i cumpar si sa nu-i pot folosi:(

Link spre comentariu

http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2360

http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... cts_id=497

i-am comandat online tranzistorii 2sc5200 si 2sa1943, 2 buc din fiecare.

abia astept sa-i testez. sunt curios de calitatea sunetului dupa ce inlocuiesc bd-urile(de fapt nici cu astia nu se aude rau). sper sa sune mai bine calitativ, puterea imi este suficienta.

ce spune-ti oare chiar va fii o diferenta la sunet? ca in fond asta urmaresc : imbunatatirea calitatii sunetului

Link spre comentariu

NICI O DIFEREN?? auzibil?, va merge mai rece ampliful, poate ?i cu distorsiuni mai mici, dar asta e relativ.Singura chestie, e c? probabil, va fi nevoie de un nou reglaj al polariz?rii trz finale.

Link spre comentariu

ma poate ajuta cineva cu o schema electrica sau detalii despre acest model de amplificator : brandt a4028d, made in japan. eu personal nu gasesc absolut nimik pe net despre el.poate nu caut unde trebuie :nas: va multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări