ShadowDaniel Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Salut, am facut si eu un motor electric cam ca asta: si as dori sa stiu . Ce trebuie sa fac sa fie mai rapid , mai puternic si sa fie un ax ceva care sa se invarta ... Multumesc Anticipat Link spre comentariu
Laci Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Sa fie mai rapid: alimentezi cu tensiune mai mareMai puternic(cuplu mai mare): camp magnetic mai puternic, pui 2 magneti sa inchizi bucla, rezistenta rotorica mai mica(sarma mai groasa). Sa fie pe ax: bobinezi pe un suport si montezi un ax, pe care il pui pe 2 rulmenti sau bucse mici(in laboratoare de fizica era asa ceva pe vremuri), dar nu cred ca poti folosi ca un motor/generator este bun numai pentru scop demonstrativ. Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 Pai pentru asta vreau sal fac Doar sa vad daca sunt in stare mai mult, demonstrativ pentru mine Multumesc de Informatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum