chorchy Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 mi se pare un difuzor interesant Link spre comentariu
VTP Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Pe mine deja m-a fermecat!!! Dar sa fim seriosi:- cine-l produce?- ce caracteristici are?Nu ar fi mai bine sa dai de la inceput niste date??? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 http://www.apexjr.com/Super8.htm Link spre comentariu
chorchy Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 am facut niste simulari in bass box pro cu el si intr-o incinta bass relfex de doar 11 litri acordata la 28 hz cu filtru activa high pass are f3 la 31 de Hz.difuzorul este incercat si in competitii DB drag si cineva a reusit sa atinga 142 de dB cu doua astfel de difuzoare.nu ma intereseaza presiunea sonora,ci faptul ca sunt capabile sa reziste la puteri destul de mari.cei care l-au folosit s-au declara multumiti de el si l-au comparat cu tang band w 740c( difuzor de prin sistemele audio logitech z 5300 parca) Link spre comentariu
zal Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Logitech e vreo minune acustic?? Link spre comentariu
Spitfire Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Nu. Logitech e producator de mousi si tastaturi. Astea le face bine.Tot asa cum Asus e producator de placi de baza, DVD-writere, coolere.Le face foarte bine.Cel mai bine.Monitor LCD Asus...hmmmm Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 M? amuzam de Z5500, o catastrof? la depanare ?i de diful lui de bas. Link spre comentariu
radue Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Asta e modelul ala cu membrana pasiva nu ? Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Nu, e bas-reflex cu toate ma?ele în cutie, f?r? c?ptu?eal? ?i o masc? de 30cm peste diful de 20cm. Ca s? par? mai voinic. Link spre comentariu
chorchy Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 logitech face sisteme audio pentru home cinema si gaming,si le face bine.iar firma tang band de la care ia difuzoarele produce aparatura de calitate.daca nu erau bune nu le recomanda lumea in defavoarea genius sau chiar altec.nu inteleg ce este asa de amuzant la difuzorul de bas?pentru dimensiunile lui coboara bine in frecventa.fara captuseala?ce inseamna asta?subwooferul are fonoabsorbant in interior,pe fata opusa difuzorului pe peretele central de ranforsare..chiar nu stie nimeni daca se poate aduce in tara un astfel de difuzor?(vorbesc de super 8).nicio firma nu poate importa asa ceva? Link spre comentariu
zal Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 2 Log Z5500 am desf?cut ca s? schimb s?r?ciile de TDA7294 de la bas ?i nici unul nu avea ramfors?ri, capiton?ri sau altceva în interior, în afar? de traf, dif ?i plea?ca de amplif. Nu dau 2 bani pe recomand?rile juc?torilor. Ce pre? obraznic au avut la apari?ie... Link spre comentariu
chorchy Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 se poate sa existe diferenta de "generatie"?astea mai noi sa fie mai proaste?eu am desfacut unul mai vechi si avea si ranforsari si vatelina Link spre comentariu
djlove Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Se poate, oricum e un sistem super slab pentru pretul pe care il are. Link spre comentariu
paul14 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Astea mai noi sunt mult mai proaste ca cele din primele serii. Si cum s-a mai zis e fff scump pt. ce stie sa faca. Mai bine iei ceva mai micut, mai calitativ decat sa dai banii pe cutii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum