nickrvl Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 @ nick : http://www.nuxie1.com/guides/funcount-f ... ter-2.htmlMultumesc frumos, mai ales ca are si exemplu Bascom ca sa pot vedea cu ce se maninca. Se poate lauda cineva cu asa ceva? multumit sau nu? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Pai, eu l-am facut si merge foarte bine... Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Pai, eu l-am facut si merge foarte bine...Esti multumit cea ce e de bine, ce intrebare a-si mai avea pe intrare mai e nevoie de un divizor de tensiune? Sau ce tensiune suporta asa cum e pe intrare? Asta in idea de a masura un semnal cu o amplitudine de 100V, sa zicem.Si multumesc de raspuns si confirmare. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Sunt doar amator, nu ma pricep prea bine, dar cred ca este obligatoriu un divizor pe intrare...nu cred ca suporta mai mult de MAXIM 5 volti. Eu as face ceva de genul 10M + 100k+.... Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Sunt doar amator, nu ma pricep prea bine, dar cred ca este obligatoriu un divizor pe intrare...nu cred ca suporta mai mult de MAXIM 5 volti. Eu as face ceva de genul 10M + 100k+....Cu divizorul ma hotarisem deja in sensul ca o sa-i pun insa acum nu gasesc cit consuma LCD-ul, am un minitraf PCB de 0.083A la 9V pe care vreau sa-l folosesc in schema dar cred ca nu face fata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum